Reușită pentru Asiana Peng. Ce anunț a făcut fosta gimnastă

26.06.2020, 11:16
Reușită pentru Asiana Peng. Ce anunț a făcut fosta gimnastă
Reușită pentru Asiana Peng. Ce anunț a făcut fosta gimnastă

Fosta gimnastă Asiana Peng și-a anunțat fanii de pe Instagram că a reușit să-și recupereze permisul de conducere după ce a dat un nou examen.

După ce s-a întors în România după participarea la ”Survivor România”, Asiana Peng nu a pierdut timpul și s-a apucat de învățat pentru școala de șoferi. Deși avea permis, se pare că acesta i-a fost reținut, astfel că a fost nevoită să dea din nou examen pentru a-l recupera, relatează kanald.ro.

Sportiva le-a arătat prietenilor ei de pe Instagram ce făcea în toiul nopții. Acxeasta era preocupată să facă teste pentru examenul scris de la școala de șoferi.

Asiana Peng a vrut să își recapete cât mai repede permisul de conducere, astfel că a mers să dea examen pentru a-l redobândi. Înainte să intre în sală, fosta concurentă de la “Survivor România” a mărturisit că are emoții, însă se pare că au fost constructive, având în vedere că a obținut punctajul maxim: 15/15.

A concurat la show-ul ”Survivor România”

Fosta gimnastă Asiana Peng a fost una dintre vedetele care au concurat la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D. Asiana Peng a dăcut parte din echipa Faimoșilor. De-a lungul competiției, Asiana Peng a impresionat pe traseelșe pe care a concurat.

„Tata m-a învățat că în tot binele e și un rău, dar în tot răul e și partea bună. Partea bună e că merg acasă, am învățat să descopăr lucruri noi, am învățat cât nu aș fi învățat în ani de zile. Experiența Survivor e doar o dată în viață, nu cred că voi mai avea vreodată experiențe atât de grele, care să ceară sacrificii.

Nu sunt supărată că nu am ajuns în finala Survivor. Așa a fost să fie, sunt convinsă că tot ce mi s-a întâmplat s-a întâmplat cu un motiv. Cel mai greu îmi era când eram obosită psihic, nu am înțeles multe răutăți din jurul meu. Îmi doresc să câștige cine merită, cineva în roșu, mai exact Cezar Juratoni, un om cum e Cezar e rar întâlnit”, a declarat Asiana Peng după eliminarea de la ”Survivor România”

Concursul ”Survivor România”, prezentat de Dan Cruceru, a fost câștigat de cântăreața Elena Ionescu, care a fost desemnată învingătoare în urma voturilor telespectatorilor. În finala concursului de la Kanal D, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Emanuel, Lola și Iancu Sterp.

 

citește și...