Regretele actriței Monica Davidescu. ”Nu am învățat această lecție încă”

14.05.2021, 16:45
Regretele actriței Monica Davidescu. ”Nu am învățat această lecție încă”
Regretele actriței Monica Davidescu. ” Nu am învățat această lecție încă”

Binecunoscuta actriță Monica Davidescu a mărturisit ce regrete are. De asemenea, vedeta a povestit și care au fost unele dintre cele mai dificile momente din viața sa.

Monica Davidescu, în vârstă de 48 de ani, are p carieră impresionantă ca actriță.  În plan personal, Monica Davidescu este căsătorită cu Aurelian Temișan, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi artiști au aniversat în luna ianuarie a acestui an 26 de ani de când s-au cunoscut.

Despre viața și cariera sa a oferit Monica Davidescu amănunte în cadrul unui interviu pentru revista Avantaje. Întrebată despre regretele pe care le are, actrița a răspuns: ”De prea multe ori, din cauză că am fost prea îngăduitoare, am trecut cu vederea faptul că rezultatele muncii mele au fost asumate de alții, sau că ideile mele au fost furate, sau că mulți au profitat de faptul că muncesc mult pe lângă un spectacol și au luat lucrurile de-a gata. Îngăduința mea i-a făcut pe mulți oameni să creadă că ceea ce fac le aparține. Nu am învățat această lecție încă”.

Monica Davidescu: ”Pe scenă mă simt cel mai bine”

Actrița a mărturisit că sceba este locul unde se simte cel mai bine. ”Dar dacă ar fi să îți răspund din adâncul sufletului, în general, îți mărturisesc că pe scenă mă simt cel mai bine. Pe scenă, în fața camerei de luat vederi, pe un platoul de filmare, la repetiții. Îmi place munca mea și caut continuu, noi forme de manifestare”, a spus actrița pentru sursa mai sus-menționată.

Monica Davidescu a dezvăluit că dacă nu ar fi ajuns actriță ar fi fost învățătoare.

”Cred că aș fi fost învățatoare și aș fi făcut multe serbări cu copiii. De altfel aceasta a fost prima mea slujbă pentru un an de zile. Cred că spectacolul nu ar fi dispărut din viața mea. Aș fi găsit o formă de organizare, producție, punere în scenă… etc, chiar dacă nu era meu în luminile rampei”, a afirmat aceasta.

 

citește și...