GALERIE FOTO | Cum arată Emilia Popescu la șase ani de la încheierea emisiunii „Dansez pentru tine”

27.10.2019, 16:56
GALERIE FOTO | Cum arată Emilia Popescu la șase ani de la încheierea emisiunii „Dansez pentru tine”
Cum arată Emilia Popescu la șase ani de la încheierea emisiunii „Dansez pentru tine”

Emilia Popescu a fost jurat al emisiunii „Dansez pentru tine” pe toată durata show-ului, care a ieșit de pe sticlă în urmă cu șase ani. Iată cum arată acum actrița. 

Binecunoscuta actriță Emilia Popescu a fost o prezență foarte îndrăgită de public la „Dansez pentru tine”. Blonda a fost jurat al emisiunii vreme de 14 sezoane, iar după încheierea producției de la PRO TV a decis să revină în lumea teatrului. 

Cum arată Emilia Popescu la șase ani de la încheierea emisiunii „Dansez pentru tine”

Emilia joacă de-atunci în numeroase piese, atât în Capitală, cât și la alte instituții din țară, și din fotografiile sale de pe rețelele sociale rezultă că nu și-a pierdut nici farmecul, nici zâmbetul care cucereau publicul în urmă cu mulți ani. 

Într-un interviu mai vechi, Emilia Popescu a vorbit despre meseria de actor și despre satisfacțiile financiare din această profesie. 

„Sistemul te face să ajungi sa spui «da» cu toată gura. Dacă e atât de greu să supravieţuieşti de la o lună la alta, da, banii sunt importanţi. În condiţiile în care un salariu la o Trattoria e de 20 de milioane şi eu am tot atât la teatru, da, sunt importanţi. Şi sunt invidiată că am salariul atât de «mare», alţii îl au mult mai mic. Nu e normal. Trebuie să ai un salariu civilizat. Noi nu jucăm de câţi bani avem pe statul de plată pentru că atunci s-ar închide teatrele. Pe de altă parte, există şi mulţi actori slabi şi lipsiţi de bun-simţ şi care ar juca la fel de prost oricâţi bani le-ai da. Şi întrebarea e de ce sunt angajaţi în teatru?”, povestea actrița pentru Adevărul. 

citește și...