Regina Letizia a Spaniei, lecție de stil! A purtat o rochie de 50 de lire sterline. “Arată foarte bine!”

08.08.2022, 14:25

Regina Letizia a Spaniei știe cum să asambleze un stil vestimentar de succes. În vârstă de 49 de ani,  Regina Letizia a Spaniei nu reușește niciodată să arate mai puțin decât perfecțiunea, iar cel mai recent look al ei este o dovadă a abilităților sale de stil.  Fanii de pe internet au fost încântați de acest stil vestimentar și i-au transmis gândurile pozitive.

Regina Letizia a Spaniei, în vârstă de 49 de ani, a ieșit vineri seară în Mallorca îmbrăcată într-o nouă rochie albă și neagră. Monarhul spaniol a fost însoțită de familia sa apropiată pentru a lua cina la restaurantul Ola de Mar din Palma de Mallorca.

Printre aceștia s-au numărat soțul ei, regele Felipe, soacra sa, regina Sofia, prințesa Irene a Greciei (sora Sofiei) și fiicele Letiziei, Leonor și Sofia, care au purtat și ele rochii superbe, potrivit express.co.uk.

Regina Letizia uimește într-o rochie de vară

Regina Letizia s-a bucurat de o cină în familie la restaurantul Ola de Mar din Palma de Mallorca, purtând o rochie de vară Mango. Cu o lungime midi, detalii decupate, imprimeu floral alb-negru, siluetă fără mâneci și talie strânsă în talie, rochia, care costă 49,99 lire sterline, este un accesoriu accesibil, dar capricios, pentru garderoba de vacanță a reginei.

Ea și-a completat ținuta de seară cu o pereche de sandale negre plate și a o geantă țesută roz și albă – adăugând o notă de culoare feminină ansamblului său monocrom. Descrierea de pe site spune: “O rochie midi frumoasă cu croială laterală, cu imprimeu floral alb-negru.

“Uimitor!”

În ceea ce o privește, regina nu a fost lipsită de obișnuitul ei praf de diamante. Și-a purtat împletiturile întunecate strânse într-o coadă de cal elegantă, dezvăluind o pereche de cercei cu diamante negre de la Tous Jewellery, ceea ce a conferit ținutei sale un farmec hollywoodian.

Fanii de pe internet au fost încântați de acest stil vestimentar și i-au transmis gândurile pozitive. “Uimitor!”, a spus un utilizator, în timp ce altul a comentat: “Încă o rochie frumoasă, arată foarte bine”. Un al treilea a adăugat: “Iubesc Mango, marca mea favorită”.

 

citește și...