Reality show-ul matrimonial ”Mireasa”, ediţii speciale de Paşte. Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa ”Mireasa”

29.04.2021, 12:44
Reality show-ul matrimonial ”Mireasa”, ediţii speciale de Paşte. Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa ”Mireasa”
Reality show-ul matrimonial ”Mireasa”, ediţii speciale de Paşte. Simona Gherghe petrece a doua zi de Paşte în casa ”Mireasa”

De Sărbătoare, echipa ”Mireasa” le-a pregătit telespectatorilor două ediţii speciale ale reality show-ului matrimonial de la Antena 1.

Concurenţii aflaţi în cursa pentru marele premiu în valoare de 40.000 de euro vor face ultimele pregătiri pentru sãrbãtorile pascale, pe care le vor petrece împreunã în casã, dar vor avea parte şi de o serie de provocări total neaşteptate.  Astfel, astăzi şi mâine, băieţii se vor întrece într-o cursă-maraton, cu un premiu foarte special, pe care îl vor afla în ediţia specială a emisiunii ”Mireasa”, sâmbătă, de la 13:45, la Antena 1. Dis-de-dimineată, băieţii vor porni în căutarea oului de aur într-o pădure de lângă Capitală. Pe lângă premiul special, va exista şi un premiu de consolare, la fel de atractiv – o cină romantică şi o noapte petrecută în afara casei ”Mireasa”.

În tot acest timp, fetele îşi vor dovedi abilităţile de gospodine şi se vor întrece în plămădit cozonaci, pască, ouă încondeiate, sarmale, drob şi alte preparate tradiţionale, iar curăţenia de Paşte nu va fi nici ea omisă. Cum se vor descurca aceştia, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 13:45, în cea mai nouă gală Mireasa. Tot atunci, vor putea urmări şi cum se vor pregăti concurenţii pentru noua provocare pe care o vor primi chiar de Paşte – câte un iepuraş de care vor avea grijă cât vor sta în casa ”Mireasa” şi pentru care vor trebui să construiască fiecare câte o cuşcă. Emoţiile îşi vor face şi ele simţite prezenţa, deoarece chiar şi în prag de sãrbãtoare concurenţii vor primi mesaje emoţionante de la cei dragi.

Concurenții de la ”Mireasa” își pregătesc singuri pereparatele de Paște

În noaptea de Înviere, lumina sfântă va ajunge şi în casa ”Mireasa”, iar concurenţii vor putea urmări slujba de Înviere.

Duminică vor lua masa în familie în casa ”Mireasa”, masă pentru care îşi vor pregăti singuri preparatele tradiţionale.

Luni, în a doua zi de Paşte, de la ora 14:00, într-un decor de sărbătoare, de data aceasta amenajat în casa ”Mireasa”, Simona Gherghe, moderatoarea show-ului, va fi invitata specială a concurenţilor la masă, nu în postura de gazdă a reality show-ului, ci de prietenă a a acestora.

citește și...