Reacțiile nativilor din zodiac la durere. Atenție cum le dai o veste tristă!

14.03.2021, 11:51
Reacțiile nativilor din zodiac la durere. Atenție cum le dai o veste tristă!
Reacțiile nativilor din zodiac la durere. Atenție cum le dai o veste tristă!

Astrologia determină multe aspecte ale personalității unui nativ, inclusiv cum reacționează fiecare la durere și suferință.

Fiecare dintre noi reacționăm diferit la tristețe și durere. Zodia în care ne-am născut ne spune în cel fel reacționăm atunci când trecem prin momente neplăcute.

Persoanele născute în zodia Berbec reacționează destul de bine la veștile triste. Știu să-și controleze foarte bine emoțiile și nu plânge și nu se vaită. Va suferi întotdeauna în tăcere.

Taurii, extrem de sensibili la durere

Despre persoanele născute sub semnul Taurului se spune că sunt puternice, însă când vine vorba de durere și suferință sunt extrem de sensibile și reacționează pe măsură. Plâng, țipă și își manifestă durerea în fel și chip. Nu suportă sub nicio formă să vadă suferință în jurul lor, astfel că detestă să fie nevoiți să meargă prin spitale sau la înmormântări.

Gemenii reacționează excesiv în momentul în care primesc vești proaste. Urlă, se văicăresc și trec prin stări greu de controlat în momentul în care suferă.

Nativii din zodia Rac sunt printre cei mai sensibili din horoscop. Suferă enorm atunci cân primesc vești triste. Nu se pot opri din plâns și își arată suferința.

Leii suferă în tăcere

Cei născuți în zodia Leu știu foarte bine să-și ascundă durerea. Suferă în tăcere și își controlează foarte bine emoțiile pentru că nu vor să-i afecteze și pe cei din jur.

Și nativii din zodia Fecioarei știu să se controleze foarte bine atunci când primesc vești triste. Nu-și arată niciodată durerea și chiar încearcă să ia decizii rațional, făcând abstracție de ceea ce simt.

Persoanele din zodia Balanței se pierd repede cu firea atunci când vine vorba despre suferință și durere. le este imposibil să-și ascundă tristețea. Sunt atât de copleșiți de sentimentele pe care le trăiesc încât nu se pot gândi la nimic altceva. Au nevoie de sprikinul celor din preajma lor pentru a putea depăși momentele de suferință.

Scorpionii își ascund perfect durerea

Persoanele aflate sub semnul Scorpionului sunt foarte sensibili la durere și suferință, însă știu să ascundă foarte bine ceea ce simt. Suferă și se consumă pe interior, dar se comportă ca și cum nu ar fi deloc afectate.

Săgetătorii sunt și ei sensibili la durere. Nu se teme să arate că suferă și nici să plângă atuci când primesc vești proaste.

Capricornii sunt foarte reci și calculați. Știu să-și țină foarte bine sub control orice emoție, durere sau suferință. Își trăiesc durerea în tăcere și abia după ce totul se termină vor vorbi despre momentele care l-au afectat.

Vărsătorii, copleșiți de durere

Vărsătorii sunt copleșiți de durere. Sunt atât de afectați încă se blochează și nu mai sunt în stare de absolut nimic. Trec foarte greu peste suferință și momentele grele.

Nativii din zodia Pești sunt foarte sensibili și plâng foarte ușor. Dacă este ceva ce nu suportă sub nicio formă sunt suferința și durerea.

Are nevoie de tot sprijinul celor din jur pentru a putea depăși momentele critice din viața lor. Dacă sunt lăsați singuri, vor cădea într-o stare de tristețe din care cu greu mai pot ieși.

citește și...