Reacția lui Ștefan Bănică după ce s-a spus că fiica și fiul lui vor juca în ”Liceenii”. ”Era bine dacă mă suna și dânsa”

26.10.2022, 11:30
Reacția lui Ștefan Bănică după ce s-a spus că fiica și fiul lui vor juca în ”Liceenii”. ”Era bine dacă mă suna și dânsa”
Reacția lui Ștefan Bănică după ce s-a spus că fiica și fiul lui vor juca în ”Liceenii”

Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 55 de ani, a transmis un mesaj în care vorbește despre zvonurile apărute în ultima perioadă, conform cărora fiica și fiul său cel mare ar urma să apară în noua serie a filmului ”Liceeniii”. Informația ar fi  fost făcută publică de criticul de film Irina Margareta Nistor. ”Era bine dacă mă suna și dânsa”, a spus Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. În ultima perioadă de timp au apărut zvonuri conform cărora ar urma să fie realizată o nouă serie aa peliculei ”Liceenii, în fil urmând să apară și cei doi copii mai mari ai lui Ștefan Bănică Junior – Radu Ștefan, și respectiv Violeta. Pe contul său de pe o rețea de socializare, Ștefan Bănică Junior a ținut să lămurească informația apărrută, se pare, de la criticul de film Irina Margartea Nistor. Artistul a infirmat zvonurile.

Reacția lui Ștefan Bănică după ce s-a spus că fiica și fiul lui vor juca în ”Liceenii”. ”Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat”

”M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei “Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. 😃”, a transmis Ștefan Bănică Junior în mediul online.

”O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria “Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a adăugat arrtistul.

citește și...