Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrăşcanu l-a atacat dur, la tv! ‘Doreşte atenţia din sat’

15.12.2019, 14:31
Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrăşcanu l-a atacat dur, la tv! 'Doreşte atenţia din sat'

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar se luptă în instanță pentru custodia celor doi copii pe care îi au.

Reacția lui Gabi Bădălău după ce Claudia Pătrăşcanu l-a atacat dur, la tv

Recent, solista a lansat o piesă nouă, ‘Tată de duminică’, în care face referire la perioada grea prin care a trecut când se afla în casa lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu l-a criticat pe tatăl copiilor săi în noua melodie, iar reacția acestuia nu a întârziat să apară.

“Nu poţi construi niciodată un regat cu o persoană care încă doreşte atenţia din sat”, este mesajul postat de Gabi Bădălău pe Instagram.

Claudia Pătrăşcanu mărturisea că nu există nicio şansă să se împace cu Gabi Bădălău.

“A fost într-un moment în care s-au întâmplat niște lucruri în viața mea. Am simțit să fac această piesă. Sunt multe femei care își cresc copiii singure, mă consider o femeie puternică. Mi-am dorit un divorț amiabil, pentru liniștea copiilor noștri, el nu a vrut. Timpul le rezolvă pe toate. Atunci când te căsătorești nu te gândești că o să divoțezi. Dacă lăsăm timpul să treacă, se vor așeza toate. Dintotdeauna mi-am dorit ca eu și Gabi să rămânem părinți pentru ei, dar și prieteni. Viața este lungă, dar acum nu sunt șanse de împăcare”, a declarat Claudia Pătrășcanu, într-o emisiune tv.

citește și...