Claudia Pătrăşcanu, detalii șocante despre căsnicia cu Gabi Bădălău! Abia acum a rupt tăcerea: ‘Toţi bărbaţii mai greşesc, dar…’

13.12.2019, 12:58
Claudia Pătrăşcanu, detalii șocante despre căsnicia cu Gabi Bădălău! Abia acum a rupt tăcerea: 'Toţi bărbaţii mai greşesc, dar...'
Claudia Pătrăşcanu, detalii șocante despre căsnicia cu Gabi Bădălău!

Au trecut patru luni de când Claudia Pătrășcanu a ales să se despartă de Gabi Bădălău și să părăsească casa din Bolintin-Vale, acolo unde locuia alături de acesta și de cei doi copii ai lor.

Claudia Pătrăşcanu, detalii șocante despre căsnicia cu Gabi Bădălău!

La vremea respectivă, solista a fost dată afară din vilă cu băieții ei și a fost nevoită să sune la 112. Claudia Pătrășcanu a cerut custodia celor doi micuți și a mărturisit că va fi un proces lung.

“Noi nu ne mai înţelegeam de ceva timp. Nu mai puteam. S-a umplut paharul. Nu a fost doar vorba de înşelat. Toţi bărbaţii mai greşesc, dar cei care ţin la familie, o fac mai cu perdea. Să zicem că sunt mai precauţi. Şi nu a fost doar atât, dar oricât am fi încercat nu cred că mai mergea. Nu m-aş mai fi împăcat cu el.

Oricâte mi-a făcut mie Gabi, va rămâne totuşi tatăl copiilor mei. În prezent, noi doi vorbim strict de copii, probabil şi distanţa a impus acest lucru. Eu stau la Constanţa. El a venit iniţial la copii, acasă la mama, apoi s-a stabilit să-i ia la el două weekenduri pe lună, pentru că aşa sunt legile. Va fi un proces lung. Eu mi-am dorit o despărţire amiabilă de dragul copiilor, dar el nu a vrut. Mama este cea care mă ajută cu copiii. Fac naveta. Îmi este greu. Intenţionez să revin în Bucureşti. Îmi pierdusem încrederea şi curajul. Acum mi le-am recăpătat”, a declarat Claudia Pătrăşcanu, la emisiunea La Măruţă.

Vedeta a recunoscut că renunțase la cariera muzicală din cauza soțului său.

“M-am retras din muzică, pentru că am respectat decizia lui Gabi. Acum sunt pe picioarele mele. Sunt eu, Claudia, şi am gijă de aceşti doi copii minunaţi. Eu nu am mai lucrat cât am fost cu el. Înainte să mă căsătoresc, aveam un job în televiziune. Cred că el a vrut să mă ştie acasă, cu copiii.  Acum nu mai există şanse de împăcare. Viaţa este lungă şi pline de surprize. Nu se ştie ce ne rezervă viitorul”, a adăugat artista.

citește și...