Reacția lui Florin Salam după ce a aflat că sora și impresarul lui au fugit împreună. „Au fost presați de familie să se întoarcă”

20.03.2021, 13:18
Reacția lui Florin Salam după ce a aflat că sora și impresarul lui au fugit împreună. „Au fost presați de familie să se întoarcă”
Reacția lui Florin Salam după ce a aflat că sora și impresarul lui au fugit împreună. „Au fost presați de familie să se întoarcă”

Familia lui Florin Salam trece prin momente grele! Sora manelistului a decis să fugă de acasă cu amantul, care este nimeni altul decât impresarul lui Florin Salam. 

Adriana Bahmuțeanu a detaliat că artistul știa de aventura celor doi, însă nu a luat nicio măsură și a preferat să nu se implice prea mult.

Sora lui Florin Salam a fugit cu amantul

„Din câte știu, Florin Salam a preferat să nu se implice foarte mult, pentru că nu poate controla nimeni sentimentele unei alte persoane. Ei chiar se iubesc. Florin a preferat să-i lase în pace să decidă ei singuri ce doresc să facă, nu s-a implicat în povestea asta. Florin știa, evident, dar știi cum e, nu e cazul să te bagi în ciorba altuia. Până la urmă dacă cei doi se iubesc nu mai poate pune nimeni opreliști”, a spus Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

În schimb, cumnatul lui Florin Salam a sunat la Poliție pentru a o da dispărută pe soția lui, Maria.

„E foarte bine că nu s-a băgat Florin Salam pentru că nu trăiește el în casă cu cei doi, nu simte nimeni ce simt ei doi. Dacă se iubesc, e foarte frumos. Cred că pot ajunge la o înțelegere și cu foștii parteneri și în ce privește copiii. Soțul Mariei a sunat la Poliție deranjat de faptul că până la urmă Maria a fugit cu iubitul. A vrut cumva să se răzbune sau să tragă un semnal de alarmă. Eu îl înțeleg și pe el, dar dacă nu se poate, asta e viața”, a mai spus vedeta.

Soția amantului Mariei, dezvăluiri șocante

Nici soția bărbatului cu care sora lui Florin Salam a fugit nu a stat cu mâinile în sân. Femeia a făcut dezvăluiri șocante despre relația soțului său cu sora manelistulului.

„Care adevăr? Că traieşte cu femeie de 3 ani de zile, 4? Nu ştiu exact de când trăieşte cu ea. Trăieşte cu ea, a fost plecat, a venit acasă. Ea a plecat, a venit, a plecat, iar a venit… A răpit-o? A venit iar poliţia la mine. Nu a răpit-o nimeni, a plecat de bună voie. Am văzut mesaje de la ea la el în telefon la el, cu o săptămână înainte să plece acum.

Dacă e plecat de 3 ani de zile cu ea, cum să nu ştiu? Ce să vorbesc cu el că e un drogat, un terminat. Şi el şi ea. Amândoi! Se droghează amândoi. De aia şi se complac. Nu ştiu unde au plecat. Ştiu că mai au o casă în Militari, care şi aia este pe numele meu, că sunt soţia lui şi acum, nu am divorţat. Are un apartament luat acolo. Se întâlneau… Locuiau acolo!”, a spus femeia înșelată, la Antena Stars. 

citește și...