Ce relație are acum Adrian Petrache cu unchiul său, Florin Salam, după ce manelistul nu a venit în finala ‘X Factor’

15.01.2021, 12:48
Ce relație are acum Adrian Petrache cu unchiul său, Florin Salam, după ce manelistul nu a venit în finala 'X Factor'
Ce relație are acum Adrian Petrache cu unchiul său, Florin Salam, după ce manelistul nu a venit în finala 'X Factor'

În finala ‘X Factor’, concurentul Loredanei Groza, Adrian Petrache, a fost lăsat baltă de propriul unchi, Florin Salam. Cei doi trebuiau să cânte împreună, însă manelistul nu și-a mai făcut apariția pe scenă. 

La o lună de la terminarea show-ului de la Antena 1, Adrian Petrache a vorbit despre relația pe care o are acum cu unchiul său, Florin Salam. Tânărul a precizat că nu are o relație așa strânsă cu unchiul lui, dar nici nu s-au certat.

Cum se înțelege Adrian Petrache cu Florin Salam

‘Nu se pune problema de așa ceva, nu. Nu cred că e un eveniment negativ. Nu știu cât sens are să dezbatem acest subiect. Dezamăgitor este când îți faci așteptări și nu se întâmplă.

Așteptările mele de la momentul respectiv erau ca eu să cânt cât de bine pot și să fiu apreciat. Ca drept dovadă, cred că este cel mai vizionat moment din toată finala’, a mărturisit Adrian Petrache, în cadrul unei emisiuni TV.

A cântat alături de Florin Ristei în finala ‘X Factor’

Adrian Petrache, concurentul din echipa Loredanei Groza, a avut parte de o cruntă dezamăgire, chiar înainte de a urca pe scenă.

Tânărul trebuia să interpreteze o melodie în duet cu celebrul lui unchi, nimeni altul decât manelistul Florin Salam. Din nefericire, solistul și-a lasat baltă nepotul și nu a apărut pe scena de la ‘X Factor’.

La repetițiile dinainte de finală nimic nu prevestea că acest lucru se va întâmpla. Florin Salam chiar declara la repetiții că este entuziasmat de performanța nepotului său.

‘Îmi pare foarte rău pentru Adrian și nu mi s-a întâmplat niciodată, sincer, să ajung într-o situație de genul ăsta. Am avut tot felul de peripeții, dar asta încă nu mi s-a întâmplat. Uite că orice se poate întâmpla. Invitatul nostru de onoare, special în această seară, care ar fi trebuit să cânte cu Adrian Petrache, din motive obiective, nu a mai putut să ajungă’, a declarat Loredana Groza.

citește și...