Reacția lui Cătălin Măruță după ce Bendeac l-a acuzat că îl hărțuiește! Nimeni nu se aștepta la asta

04.08.2021, 11:58
Reacția lui Cătălin Măruță după ce Bendeac l-a acuzat că îl hărțuiește! Nimeni nu se aștepta la asta
Reacția lui Cătălin Măruță după ce Bendeac l-a acuzat că îl hărțuiește

Pe rețelele de socializare, Mihai Bendeac a răbufnit și a lansat o serie de acuzații la adresa prezentatorului TV Cătălin Măruță, mărturisind că acesta l-ar fi hărțuit cu apeluri, pentru a-l invita în cadrul podcastului său. 

Actorul a ținut să precizeze că nu a simțit nevoia să apară în podcastul lui Măruță, însă acesta a tot insistat cu apeluri și mesaje. Drept urmare, Mihai Bendeac s-a simțit hărțuit de prezentatorul tv și a mărturisit că va apela la autorități.

Reacția lui Cătălin Măruță după ce Bendeac l-a acuzat că îl hărțuiește

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a spus Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

După aceste afirmații, Cătălin Măruță i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Bendeac, printr-o postare de pe Instastory. Soțul Andrei a filmat mai multe dulciuri, printre care niște gogoși, semn că nu ia în seamă declarațiile făcute de actor.

Măruță s-a certat și cu Alex Velea

Cântărețul Alex Velea a făcut noi declarații dure la adresa prezxentatorului de televiziune Cătălin Măruță. Cei doi sunt în scandal de ceva vreme. Alex Velea este nemulțumit de felul în care Cătălin Măruță a vorbit despre Antonia. Artistul a afirmat că nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță și nu își mai dorește să vorbească cu el.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față.

Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a afirmat Alex Velea, potrivit spynews.ro.

citește și...