Mihai Bendeac, acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță. De ce îl acuză de hărțuire pe prezentatorul tv

03.08.2021, 21:01
Mihai Bendeac, acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță. De ce îl acuză de hărțuire pe prezentatorul tv
Mihai Bendeac, acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță. De ce îl acuză de hărțuire pe prezentatorul tv

După scandalul cu Alex Velea, Cătălin Măruță pare să nu aibă deloc liniște. Prezentatorul de la PRO TV este acuzat de Mihai Bendeac că îl hărțuiește. 

Pe rețelele de socializare, actorul a postat un video în care a mărturisit că Măruță este mult prea insistent, ajungând chiar la hărțuire.

Mihai Bendeac, acuzații dure la adresa lui Cătălin Măruță

Mai exact, Bendeac a povestit că că a fost invitat de către Cătălin Măruță în podcast-ul său. Pentru că a refuzat, prezentatorul tv nu s-a lăsat și a continuat să-l preseze pe juratul de la iUmor.

Mihai Bendeac a răbufnit la adresa lui Cătălin Măruță, pe care l-a rugat să înceteze cu apelurile, altfel va merge la Poliție.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu… Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a spus Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

Alex Velea nu mai vorbește cu Măruță

Cântărețul Alex Velea a făcut noi declarații dure la adresa prezxentatorului de televiziune Cătălin Măruță. Cei doi sunt în scandal de ceva vreme. Alex Velea este nemulțumit de felul în care Cătălin Măruță a vorbit despre Antonia. Artistul a afirmat că nu vrea să mai audă de Cătălin Măruță și nu își mai dorește să vorbească cu el.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față.

Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta. Cu Măruță de asta m-am și certat, că tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârșit să spună că suntem bărbați și să ne strângem mâna”, a afirmat Alex Velea, potrivit spynews.ro.

citește și...