Reacția lui Călin Geambașu în scandalul în care este implicată Margherita de la Clejani. ”Felicitări părinților”

26.05.2020, 14:58
Reacția lui Călin Geambașu în scandalul în care este implicată Margherita de la Clejani. ”Felicitări părinților”
Reacția lui Călin Geambașu în scandalul în care este implicată Margherita de la Clejani. ”Felicitări părinților”

Cântărețul Călin Geambașu a reacționat în scandalul în care este implicată fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani în urma accidentului de mașină pe care l-a făcut.

Călin Geambașu i-a felicitat pe părinții Margheritei de la Clejani pentru felul în care au sărit în apărarea acesteia după scandalul iscat.

”Felicitări părinților Clejani și multora ca ei! Își apară public fiica și în situația absolut descalificantă în care aceasta a consumat droguri la volan și a produs un accident rutier. Și-au asumat, au recunoscut și vor corija erorile în privat”, a transmis Călin Gembașu în mediul online.

A făcut comparație cu părinții săi

Călin Gembașu a făcut și o comparație între comportamentul Clejanilor și cel al părinților săi.

”În schimb, părinții mei m-au atacat mediatic fără ca yo măcar o dată să beau vreo bere sau să fumez, darămite să consum “substanțe”. Doar îi cerusem tatălui meu să fie bunic și să aibă puterea să spună “iartă-mă”. Nu a putut. Asta îi cer și azi.

În schimb, yo sunt mândru că am putut să îmi ajut decisiv părinții atunci când le era cel mai greu, în anii ’90 și la începutul anilor 2000. Prin muncă gratuită și susținută și chiar bani. Și nu eram “vreun bogat”; aveam între 15 și 25 de ani și de abia îmi începeam cariera artistică. Dar, dacă ei așa au considerat să își arate recunoștința față de mine, e alegerea lor. În prezent, relațiile sunt un pic mai înspre bine.

Mă uit la mulți părinți (la cei mai mulți) și îi apreciez pentru grija și protecția copiilor lor aflați la orice vârstă sau în orice tip de situație”, a mai notat artistul pe contul său de socializare.

Margherita a făcut accident cu mașina în weekend

Sâmbătă, 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

citește și...