Reacția lui Andrei Ștefănescu când a aflat că fosta lui soție s-a cuplat cu Vincenzo Aiello, concurent la ‘Chefi la cuțite’

26.06.2021, 15:46
Reacția lui Andrei Ștefănescu când a aflat că fosta lui soție s-a cuplat cu Vincenzo Aiello, concurent la 'Chefi la cuțite'
Reacția lui Andrei Ștefănescu când a aflat că fosta lui soție s-a cuplat cu Vincenzo Aiello, concurent la 'Chefi la cuțite'

Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, și-a refăcut viața după despărțirea de solist. Ea a recunoscut că iubește din nou, iar noul său partener este un fost concurent la emisiunea ‘Chefi la cuțite’, Vincenzo Aiello. 

La finalul anului trecut, Andrei Ștefănescu anunța că a pus punct relației cu mama fiului său. Timpul a trecut, iar Antonia s-a îndrăgostit iar! De data aceasta, blondina s-a cuplat cu nepotul lui Joshua Castellano, celebrul proprietar de cluburi de lux din București.

Antonia și Enzo de la ‘Chefi la cuțite’ formează un cuplu

La aflarea veștii că fosta lui soție este într-o nouă relație, Andrei Ștefănescu a avut o reacție incredibilă.

”Nu am ce să comentez, nu comentez nimic pe acest subiect”, a spus Andrei Ștefănescu, cântărețul din trupa Alb Negru, pentru Fanatik.

Cine este Vincenzo Aiello

Vincenzo Aiello a fost de două ori concurent la ‘Chefi la cuțite’! Prima dată a reușit să ajungă în bootcamp, dar nu a primit șorțul. A doua oară a intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

La primele filmări ale emisiunii culinare, Vincenzo Aiello mărturisea că s-a înscris datorită iubitei de la vremea respectivă.

”Am ajuns la Chefi la Cuțite datorită iubitei mele, care m-a înscris, dar nu știu când”, explica Vincenzo Aiello, prima oară când a ajuns la tv.

Vincenzo Aiello are 31 de ani și locuiește în România din anul 2015.

”M-am născut într-un oraș din Italia, de lângă Napoli. M-am stabilit în București acum cinci ani, în 2015. Sunt în România pentru că am familie aici… Mi-a fost greu să mă adaptez în România, nu a fost ușor să mă înțeleg cu oamenii, cultura este total diferită, a trebuit să mă acomodez. Nu a fost deloc ușor, m-am lovit de răutăți sau de invidia oamenilor că fac parte dintr-o familie cumva cunoscută și cu putere”, a spus el în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”.

citește și...