Reacția lui Andi după ce s-a întors acasă de la ”Survivor România”. ”M-am trezit ca într-un film de groază”

19.03.2020, 14:31
Reacția lui Andi după ce s-a întors acasă de la ”Survivor România”. ”M-am trezit ca într-un film de groază”
Reacția lui Andi după ce s-a întors acasă de la ”Survivor România”. ”M-am trezit ca într-un film de groază”

Andi, fost concurent în echipa Războinicilor la ”Survivor România”, a mărtursit că a avut parte de un șoc la revenirea în țară, dpă două luni petrecute în izolare în Republica Dominicană, acolo unde se desfășoară competiția.

Când a aflat ce se petrece în lume, dar și în România, din cauza coronavirusului, Andi a avut un șoic. El a afirmat că inițial a crezut că este vorba despre o glumă și i se face o farsă.

“Sincer, m-am trezit ca într-un film de groază. Prima oară când mi s-a spus de acest virus, am crezut că e o glumă, că mi se face o farsă. Dar am aterizat chiar în mijlocul acţiunii sau, cum se întâmplă acum pe stradă, în mijlocul ne-acţiunii, pentru că nu e picior de om pe stradă. Dintr-o junglă mai mică am ajuns într-o junglă mai mare”, a declarat Andi la emisiunea FanArena, de la Kanal D, potrivit okmagazine.ro.


“Mi-am dorit să mă duc cât mai repede acasă la părinţii mei, să-i ţin în braţe, iar după aceea revenirea a decurs mult mai uşor. Am avut 2-3 zile de linişte acolo, acasă la ai mei. Acum, în Bucureşti, la fel e, linişte. Încă nu e cotidianul acela pe care l-am lăsat. Pe mine, unul, m-a făcut doar să fiu mai precaut. Am în continuare acelaşi stil de viaţă, încerc să fiu cât mai sănătos, mănânc cât mai sănătos. Acum mă antrenez acasă, ca toţi ceilalţi, alerg prin parc…”, a adăugat Andi.

A slăbit în urma participării la concurs

Andi a explicat că a slăbit cât a stat în Republica Dominicană, la ”Survivor România”.

“Când m-am privit în oglindă, mi-am zis: “Cine e omul ăsta?”. Eram ca Tom Hanks în “Naufragiatul” şi după două luni nu-mi mai recunoşteam chipul. Sincer, a fost un şoc. Parcă am mai îmbătrânit, parcă de-o viaţă am trăit în junglă şi acum renasc. (…) Rămâi interzis când vezi că înoţi într-un sacou sau să intri într-un sacou care ţi-era mic, nu-ţi încăpeau braţele… Şi te gândeşti că au fost doar două luni, dar două luni foarte drastice, foarte severe şi corpul are nevoie de o lună să se adapteze, după care devine foarte perfomant în mediul acela”, a declarat el.

citește și...