Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a spus că ar fi sechestrat-o în propria casă

25.02.2021, 16:21
Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a spus că ar fi sechestrat-o în propria casă
Reacția lui Alex Bodi, după ce Bianca Drăgușanu a spus că ar fi sechestrat-o în propria casă

Alex Bodi a reacționat după ce Bianca Drăgușanu l-a acuzat că ar fi sechestrat-o în vila de lux din Pipera. Blondina a povestit că fostul ei soț a bătut-o cu bestialitate și a ținut-o închisă fără voia ei, în locuința lui. 

Războiul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu continuă! Vedeta a dezvăluit prin ce chinuri a trecut după bătăile încasate de la afacerist.

Bianca Drăgușanu, acuzații grave la adresa lui Alex Bodi

”Nu aveam încotro ( n.r despre faptul că a ajutat-o să coboare din mașină), nu aveam de ales, în ce stare eram eu după atâtea ore de chin, telefonul îmi era la el, menajera era în casă, despre ce vorbim, în situații de genul nu ai de ales, când abia îți tragi picioarele după tine.”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

După aceste dezvăluiri, milionarul a contraatacat. Alex Bodi a precizat că nu ar fi ținut-o niciodată pe Bianca Drăgușanu contra voinței sale în casa lui.

„Dacă tot zice că „am evadat”, de ce nu am ieșit eu afară din casă după Bianca sau să mă duc după ei cu mașina? A doua zi ea își făcea și cu mine în oraș și a mers în mall. Ea a sunat paparazzi. I-a sunat să facă show”, a declarat și Alex Bodi pentru Antena Stars. 

Menajera lui Alex Bodi o contrazice pe Bianca Drăgușanu

De asemenea, menajera lui Alex Bodi i a dezvăluit că singurul moment în care a văzut urme de violență a fost când a ieșit dintr-o încăpere, după ce a auzit niște discuții aprinse între cei doi soți.

„Eu când am ieșit de unde eram, auzind discuții, mi-au sărit în ochi niște zgârâieturi pe pieptul lui Alex. Atunci pot să spun că m-am speriat un pic mai mult și mi s-a făcut și rău când am văzut ce era pe piept și voci ridicate. Dar nu de față cu mine s-a întâmplat. Dacă a fost zgârâiat nu știu de cine, ce, cum. Doar că pieptul era zgârâiat și se vedeau urme de sânge.

Nu am văzut de cine. Era în casă și Bianca în momentul în care s-a întâmplat lucrul acesta. Cred că Bianca vrea să se răzbune pe Alex Bodi. De ce nu a făcut-o până acum dacă este așa cum spune ea și de când s-a întâmplat ce spune ea? Eu nu am văzut când a dat în ea”, a susținut femeia pentru Antena Stars.

citește și...