Menajera lui Alex Bodi a rupt tăcerea despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-ar fi încasat de la afacerist

25.02.2021, 10:38
Menajera lui Alex Bodi a rupt tăcerea despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-ar fi încasat de la afacerist
Menajera lui Alex Bodi a rupt tăcerea despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-ar fi încasat de la afacerist

Apar noi detalii în scandalul bătăilor primite de Bianca Drăgușanu de la fostul ei soț, Alex Bodi. Menajera afaceristului de la Mediaș a rupt tăcerea și a dezvăluit cum stăteau lucrurile, de fapt, în relația celor doi. 

În urmă cu mai bine de o săptămână, Bianca Drăgușanu a făcut publice o serie de imagini șocante în care apărea bătută crunt. Acum, menajera lui Alex Bodi a vorbit despre violențele la care vedeta ar fi fost supusă din partea bărbatului.

Menajera lui Alex Bodi, despre certurile dintre cei doi soți

Într-un interviu pentru Antena Stars, femeia a mărturisit că niciodată nu l-a văzut pe Alex Bodi să o bată pe Bianca Drăgușanu. Mai mult de atât, menajera a dezvăluit că nu a ajutat-o pe blondină să scape din locuința lui Alex Bodi.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi, la Antena Stars. 

‘Bianca Drăgușanu era nervoasă și recalcitrantă’

Cu toate acestea, menajera omului de afaceri a recunoscut că cei doi aveau discuții aprinse, însă a preferat să nu se bage.

„Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar au auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă. Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn. Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă”, a mai spus ea.

citește și...