Reacția Ioanei Ginghină când i s-a spus că este influencer. ”Păi mai am puțin și ies la pensie de când scrie pe cartea mea de muncă – actor”

26.01.2021, 16:20
Reacția Ioanei Ginghină când i s-a spus că este influencer. ”Păi mai am puțin și ies la pensie de când scrie pe cartea mea de muncă - actor”
Reacția Ioanei Ginghină când i s-a spus că este influencer. ”Păi mai am puțin și ies la pensie de când scrie pe cartea mea de muncă - actor”

Actrița Ioana Ginghină a comentat pe seama faptului că unele persoane o consideră influencer.

Ioana Ginghină a explicat că nu se consideră influencer și a dat și câteva detalii despre cariera sa de actriță.

”E o moda acum sa te iei de influenceri…? Si ma intreaba lumea: “ce zici ca se ia cutare de voi..”. Eu zic: “care voi?”. Ei: “influencerii “. Eu: “Pai eu sunt influencer? Adica chiar nu stie toata lumea ce sunt eu? Pai mai am putin si ies la pensie de cand scrie pe cartea mea de munca- “actor”. Pe bune, am 18 ani cu carte de munca, angajata de la 26 de ani, unde mai pui si vreo 11 seriale TV filmate si unul in derulare… ??‍♀️??‍♀️??‍♀️”. Acum sper din tot sufleltul sa va fi influentat sufletele, sa va fi adus putin zambetul pe buze cu cateva dintre rolurile mele si daca va place de mine si cum arat la 43 de ani, atunci va puteti inspira si din modul meu de viata. Dar cand eram eu mica voiam sa ma fac actrita si asta m-am facut si asta sunt, dragii mei. Nici nu exista termenul de influencer pe vremea mea”, le-a transmis Ioana Ginghină celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea unei căsătorii cu actualul iubit, Cristi Pitulice, și a mărturisit că și-ar dori să îmbrace iar rochia de mireasă.

„Am vorbit despre căsătorie că probabil că acolo se vor duce lucrurile, dar nu poţi nici să te grăbeşti, e şi pandemia asta, nu poţi să faci nuntă. Avem noaptea nunţii în fiecare noapte”, a declarat Ioana Ginghină la o emisiune de televiziune.

„Am primit un inel, dar nu e ăla care trebuie. E cadou de ziua mea. Pentru mine căsătoria e importantă. Chiar dacă nu duce până într-un final, ai ceva. Ca să tragi la aceeaşi căruţă trebuie să ai contractul ăla. De asta aş mai îmbrăca rochia de mireasă. Aş mai vrea, de ce nu?”, a completat Ioana Ginghină.

citește și...