Reacția Ioanei Ginghină când a aflat de relația fostului soț. ”Primul gând a fost la Ruxandra și în niciun caz la mine”

03.06.2020, 10:47
Reacția Ioanei Ginghină când a aflat de relația fostului soț. ”Primul gând a fost la Ruxandra și în niciun caz la mine”
Reacția Ioanei Ginghină când a aflat de relația fostului soț. ”Primul gând a fost la Ruxandra și în niciun caz la mine”

Actrița Ioana Ginghină a explicat cum a a ajuns să aibă o relație bună cu fostul ei soț, actorul Alexandru Papadopol, de dragul fiicei lor, Ruxandra.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat după mulți ani de mariaj. Cei doi au împreună o fetiță, Ruxandra, care acum locuiește cu mama sa, dar care are o relație foarte bună și cu tatăl său.

Ioana Ginghină a mărturisit ce reacție a avut în momentul în care a aflat că fostul ei soț are o nouă relație, cu actrița Adriana Titieni, fosta parteneră de viață a actorului Adrian Titieni. Aceasta a fost îngrijorată mai mult din cauza fiicei sale, Ruxandra.

”În mod ideal, relațiile dintre foștii parteneri trebuie să fie calme, să nu implice conflict în comunicare, ba chiar să existe o formă de colaborare strânsă când vine vorba de copil. Știu din proprie experiență că nu este ușor, mai ales la început, când despărțirea este proaspătă.

Iar când mai apare, mult prea curând și o relație nouă la unul dintre parteneri, panica este și mai mare. Țin minte că atunci când am auzit că fostul meu soț are deja o relație, primul gând a fost la Ruxandra și în niciun caz la mine…

Normal că te gândești că poate relația nouă a fostului partener, poate afecta și relația lui cu copilul, dar și relația ta cu el. Însă dacă noi, toți adulții din viața Ruxandrei, avem ca prioritate fericirea ei, creșterea ei într-un mediu sigur și sănătos, atunci nu este nicio problemă, dacă există relații noi în viața foștilor parteneri”, a spus vedeta pe blogul ei.

Cum a gestionat situația

Ioana Ginghină a explicat că atunci când fostul ei partener de viață venea să o ia pe fiica lor, era un pachet de nervi. Însă, vedeta a explicat cum a reușit să gestioneze întreaga situație și să facă astfel încât să fie bine pentru toată lumea.

”Există două feluri de relații co-parentale: una de o profundă comunicare între părinți și una în care părinții se ceartă ca chiorii. Mă rog, cred ca există și variațiuni între cele două, însă eu am trecut prin ambele…

Țin minte că atunci când simțeam că o dau pe Ruxandra, pentru câteva zile, parcă se rupea ceva din mine. Fusesem obișnuită să stau cu ea zilnic.
Rar, în toți acești ani, am stat departe de ea. Și când am filmat în Turcia, acum 10 ani, am luat-o cu mine, deci imi era foarte greu să mă despart de ea.

În capul meu, vina era doar a fostului soț pentru asta, deci când venea să o ia, eram un pachet de nervi. Nu mă certam, mai ales de față cu Ruxi, însă acea energie, acea apăsare se simțea de la o poștă, iar copilul nu are nevoie de asta.

Dar ușor, am învățat să apreciez timpul în care rămâneam singură. Citeam, ieșeam, mă uitam la ce filme voiam eu, așa că plecările Ruxandrei la tatăl ei s-au transformat în escapade frumoase și linistite pentru mine.

Atunci am realizat că trebuie să am o relație frumoasă de parteneriat cu fostul. Mă face și pe mine și pe fiica mea fericită”, a adăugat actrița.

citește și...