Reacția fulminantă a Vioricăi de la Clejani la adresa celor care îl critică pe fiul său: ‘Celor răutăcioși le spun doar atât…’

07.06.2021, 12:52
Reacția fulminantă a Vioricăi de la Clejani la adresa celor care îl critică pe fiul său: 'Celor răutăcioși le spun doar atât...'

De mai bine de o săptămână, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a fost prins drogat la volan de Poliție. 

Fulgy a fost depistat pozitiv la testul anti-drog, deși declarase că nu mai consuma droguri de când fusese internat la o clinică de dezintoxicare, în Spania. Mama lui, Viorica de la Clejani, a avut o reacție fulminantă pe rețelele de socializare.

Artista i-a luat apărarea fiului său și i-a criticat pe cei care au avut ceva de spus în legătură cu Fulgy.

“Pentru mine, fiul meu este cea mai prețioasă ființă de pe pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărână ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris Viorica, într-un Instastory.

Fulgy a plâns pe internet

Pe canalul său de YouTube, tânărul de 23 de ani a recunoscut că a dezamăgit multă lume, în special pe membrii familiei sale. Fulgy a izbucnit în lacrimi și a spus că nu este un exemplu de urmat pentru cei din jurul său.

“Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezamăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezmăgit prietenii, fanii, că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și, automat, mă iubesc și pe mine. Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește.

Nu vă drogați, că vă consumați fericirea. S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar, credeți-mă că vă spun din proprie experiență. Mă uit la mine în trecut și mă uit acum, un om normal la cap, realizat, nu se droghează”, a declarat Fulgy.

citește și...