Comentariul care spune tot despre relația dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa. ”Să-l uităm”

06.08.2020, 14:14
Comentariul care spune tot despre relația dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa. ”Să-l uităm”
Comentariul care spune tot despre relația dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa. ”Să-l uităm”

Un comentariu pe care Larisa, partenera de viață a lui Alin Oprea, l-a făcut în mediul online spune tot despre relația dintre ei.

Cu doi copii mari, Larisa Oprea și soțul ei, fostul component al trupei Talisman, au decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite în viață. Pe contul ei de socializare, Larisa Oprea a postat o fotografie în care apare alături de cei doi copii.

”Nu pot exprima în cuvinte iubirea mea pentru voi. La mulți ani iubirile mele, copiii mei perfecți! ❤️”, este mesajul transmis de partenera de viață a lui Alin Oprea.

Un comentariu făcut de Larisa Oprea a atras imediat atenția și spune tot despre relația cu Alin Oprea.

”Să știi că nu numai copiii sunt perfecți, sunteți o familie perfectă cu toții”, Sunteți niște frumoși. Să nu-l uităm pe Alin”, i-a scris un internaut Larisei Oprea.

Răspunsul brunetei a fost foarte clar: ”Să-l uităm!…”.

Ce spunea Alin Oprea despre relația lor

De curând, cântărețul Alin Oprea, de la trupa Talisman, a făcut declarații după ce s-a speculat că s-ar fi despărțit de partenera lui de viață, Larisa.

Alin Oprea a făcut declarații despre situația sa și a soției sale, care se află în Anglia, alături de copii, la o emisiunea de la Antena Stars.

”Atunci când există sentimente, comunicare și interese comune, lucrurile sunt destul de ușor de menținut. Larisa stă în Londra și copiii sunt tot acolo la școală. Melisa e încă minoră și trebuie să stea cu ea acolo, iar eu îmi desfășor activitatea aici pentru că pregătesc o școală de muzică, care va demara în septembrie, dacă dă Dumnezeu să se termine cu pandemia, lucrez la piesele noi pe care vreau să le termin de foarte mult timp, dar nu am avut timpul necesar să mă aplec asupra lor fiind tot plecat în turnee”, spunea Alin Oprea.

”Nu e o formă ușoară de conviețuire, dar este singura benefică pentru copii. Avioanele circulă, se fac trei ore până la Londra, ei vin des, eu mă duc destul de des. Asta cu videocall-urile este o invenție foarte bună. Nu aș zice că am simțit neapărat foarte multe momente sensibile”, adăuga artistul.

citește și...