Cătălin Cazacu a recunoscut că a avut o relație amoroasă cu Claudia Pavel! Ce a dezvăluit și despre Brigitte Sfăt

14.02.2020, 16:41
Cătălin Cazacu a recunoscut că a avut o relație amoroasă cu Claudia Pavel! Ce a dezvăluit și despre Brigitte Sfăt
Cătălin Cazacu a recunoscut că a avut o relație amoroasă cu Claudia Pavel!

Cătălin Cazacu a făcut declarații spumoase, vineri (14 februarie), în emisiunea lui Măruță. Fostul concurent de la Exatlon a recunoscut că a avut o relație amoroasă cu Claudia Pavel, ex-Cream.

Cătălin Cazacu a recunoscut că a avut o relație amoroasă cu Claudia Pavel!

Cei doi au participat împreună la Exatlon, însă nu evoluția lor în concurs a fost cea mai comentată, ci presupusa idilă pe care ar fi avut-o. Claudia Pavel mărturisea că nu s-a întâmplat nimic între ea și Cătălin Cazacu și spunea că au avut doar o relație de amiciție.

‘A trecut mult timp de când am ieșit din concurs și acum pot să vorbesc mult mai detașat. Dacă voi mai merge la un concurs așa, gen reality-show, eu o să fiu o sălbatică.

O să stau în banca mea și atât. Se interpretează o strângere de mâna și dacă iei pe cineva în brațe. Cătălin mi-a fost drag și ne înțelegeam foarte bine și nimic mai mult. Nu avea cum să se întâmple ceva sexy acolo. Miroseam foarte urat’, spunea Claudia Pavel, într-un interviu pentru www.kfetele.ro.

Acum, la mai bine de 2 ani de când s-a zvonit că cei doi ar fi fost împreună, Cătălin Cazacu a rupt tăcerea. El i-a recunoscut lui Cătălin Măruță că solista a fost iubita lui: ‘Nu e secret că am dormit împreună’. 

Motociclistul a fost nevoit să intre în jocul lui Măruță și să răspundă la întrebări incomode. Dacă nu voia să răspundă la întrebare, Cătălin Cazacu era nevoit să mânânce iute.

Jocul ‘Recunoști tot sau îți va lua gura foc?’ l-a cam pus în dificultate pe Cazacu.

Una dintre întrebările jocului a fost: ‘Una dintre fostele tale iubite te-a agresat fizic, spune-ne care este numele ei’. 

Fără rețineri, Cătălin Cazacu a răspuns Claudia Pavel.

‘Ai recunoscut ca ea (n.r.Claudia Pavel) a fost iubita ta’, a fost replica lui Măruță.

O altă întrebare ‘iute’ a sunat așa: ‘Cu cine ai vrea să rămâi pe o insulă pustie? Brigitte Sfăt sau Claudia Pavel?’

Și de această dată, Cazacu a răspuns prompt că el ar vrea să rămână cu Claudia, semn că aventura cu Brigitte Sfăt nu prea l-a dat pe spate.

citește și...