Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce a aflat că Gabi Bădălău se însoară cu Bianca Drăgușanu. ‘E o ruşine pentru el însuşi’

29.05.2021, 11:56
Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce a aflat că Gabi Bădălău se însoară cu Bianca Drăgușanu. 'E o ruşine pentru el însuşi'
Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce a aflat că Gabi Bădălău se însoară cu Bianca Drăgușanu. 'E o ruşine pentru el însuşi'

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău devine tot mai serioasă pe zi ce trece, iar cei doi plănuiesc să-și unească destinele în viitorul apropiat. Mai mult de atât, Bădălău i-ar fi dăruit blondinei un inel de logodnă, în valoare de peste 30 de mii de euro. 

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție șocantă după ce a aflat că tatăl copiilor ei se pregătește să se însoare cu Bianca Drăgușanu. Solistul a mărturisită că nu vrea să mai audă de Gabi Bădălău, mărturisind că este o ‘rușine’.

Claudia Pătrășcanu, despre nunta lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu

“Pentru mine acest om nu mai există. Pentru mine, acest nume a dispărut. Nu mai vreau să am de-a face cu el vreodată. Nici nu mai ştiu dacă există, aşa cum nici nu el nu vrea să mai ştie că e tatăl a doi copii. Rog presa să ţină cont de rugămintea mea de azi înainte. Acest om e o ruşine. E o ruşine pentru el însuşi, dar e o ruşine şi pentru cei din jurul lui, pe care-i pune deseori în situaţii extrem de ruşinoase. Aşa cum e o ruşine şi pentru mine, şi pentru copiii noştri.”, a declarat Claudia Pătraşcanu pentru Impact.ro.

Claudia Pătrășcanu a mai dezvăluit că micuții ei vor afla tot adevărul când vor crește mari. Artista este de părere că Gabi Bădălău nu se va îngriji de copiii lor, Nicolas, în vârstă de 6 ani, şi Gabriel, în vârstă de 4 ani.

“Când vor creşte băieţii mari şi vor afla tot adevărul, îl vor vedea cu alţi ochi, nu cu cei de azi, ai copilăriei, îmi va fi iar ruşine, pentru că voi retrăi tot acest coşmar. Îmi va fi mie şi nu altuia din simplul motiv că mi-e foarte clar că doar eu voi fi alături de ei. Nu va mai exista nicio altă persoană, de acum sunt sigură de acest lucru!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

citește și...