Andreea Bănică se implică în divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. ‘M-am simțit hărțuită la proces’

23.03.2021, 10:59
Andreea Bănică se implică în divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. 'M-am simțit hărțuită la proces'
Andreea Bănică se implică în divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. 'M-am simțit hărțuită la proces'

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu încă se războiesc prin tribunale pentru custodia micuților pe care îi au împreună.

Martoră din partea Claudiei a fost Andreea Bănică, care a fost chemată de două ori până acum la tribunal. Recent, solista a oferit detalii despre ce s-a întâmplat în sala de judecată.

Andreea Bănică a dezvăluit că s-a simțit hărțuită pe parcursul celor două înfățișări pe care le-a avut ca martor în procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu.

Andreea Bănică este de partea Claudiei Pătrășcanu

“A fost acea legătură dintre mine și Claudia din trecut, care nu s-a rupt niciodată. Ea m-a rugat să fiu martor. Nu m-am dus ca martor al căsniciei lor. Am fost singurul om care a ajutat-o atunci când nimeni nu ajutat-o. Am fost de două ori la tribunal, m-am simțit puțin hărțuită la proces. Dar am făcut față. Nu mi-a plăcut în instanță. Nu poți să motivezi ce ai de zis. Te pune să zici doar: da sau nu. Pai de ce mă mai chemi? Eu chiar am spus ce s-a întâmplat în seara aia, în ce stare am găsit-o, cum am luat-o de acolo. Mi-a spus: ”, a declarat Andreea Bănică, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Artista a mai precizat că războiul dintre cei doi soți nu va duce nicăieri, iar cei mai afectați vor fi băieții pe care îi au împreună.

“Un om care nu vrea să apară, nu apare nicaieri. Dar eu știu că el ieșea înaintea ei în presă, cu diverse relații. Eu i-am spus Claudiei tot timpul, am sfătuit-o să stea linistită, să nu vorbească deloc. Nu pot eu însă să decid pentru ea. M-am pus și în pielea ei, și într-a lui. Un astfel de scandal marchează copiii. I-am spus: Ei au fiecare dreptatea lor. Pe el l-am sfătuit să găsească o cale de mijloc și să aibă grijă de copii. Copiii trebuie să aibă tată și mamă”, a mai spus vedeta.

citește și...