Reacția Anamariei Prodan după ce a aflat că are telefoanele ascultate. ”Nu poate nimeni să mă răpească”

10.10.2020, 12:11
Reacția Anamariei Prodan după ce a aflat că are telefoanele ascultate. ”Nu poate nimeni să mă răpească”
Reacția Anamariei Prodan după ce a aflat că are telefoanele ascultate. ”Nu poate nimeni să mă răpească”

Anamaria Prodan a descoperit că i-au fost ascultate telefoanele. Ea a făut declarații în acest sens la postul de televiziune Antena Stars.

Anamaria Prodan a explicat că și-a dat seama că telefoanele îi erau ascultate după ce prietenii cu care vorbea îi spuneau că nu se aude bine ce discutau.

”Îmi spuneau prietenii de foarte multe ori că nu mă aud foarte bine, că se aude ceva ciudat atunci când mă sună. Dar eu le ziceam că nu sunt atât de neagră, încât să creadă cineva că m-aș ocupa cu prostii. Am niște principii pe care le respect”, a explicat Anamaria Prodan, citată de spynews.ro.

”Când sunt eu vulcanică, nu mă oprește nimic. Sunt multe discuții, contează că s-a terminat. E bine ca sunt supravegheată, că nu poate nimeni să mă răpească. Nu exista posibilitatea să truchez. Am patru copii și vreau să îi cresc cu mândrie”, a declarat celebra impresară.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru soțul său

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008.

Recent, impresara a făcut o frumoasă declarație de dragoste pentru actualul său partener de viață, Laurențiu Reghecampf.

„Eu cred cu tărie că fotbaliștii sau antrenorii care au imagine și sunt frumoși au mult mai multă încredere în ei și fac bani și din publicitate. Toți antrenorii mei au avut șarm. Bratu, Reghecampf, care e zeu.

Reghe are cei mai frumoși ochi, e cel mai frumos de pe pământ. Poți să spui ceva de Bratu? Viața privată e în strânsă legătură cu viața profesională.

Ați văzut și voi ce s-a întâmplat cu antrenorii sau jucătorii care s-au cuplat cu asistente TV care aveau și altă meserie. Menirea unei femei e ori să ridice, ori să coboare un bărbat. Femeia pe care o ai e oglinda ta. De câți jucători fabuloși nu s-a ales praful?”, a afirmat vedeta, citată de protv.ro.

 

citește și...