Reacţia acidă a lui Mihai Albu, după ce fosta soţie l-a făcut praf la tv: ‘Nu pot decât să o compătimesc’

13.11.2019, 10:37
Reacţia acidă a lui Mihai Albu, după ce fosta soţie l-a făcut praf la tv: 'Nu pot decât să o compătimesc'
Reacţia acidă a lui Mihai Albu, după ce fosta soţie l-a făcut praf la tv

Mihai Albu a avut prima reacţie, după ce fosta lui soţie, Iulia Albu, i-a aduc acuzaţii grave, în direct, la tv.

Reacţia acidă a lui Mihai Albu, după ce fosta soţie l-a făcut praf la tv

Designerul a afirmat, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, la Pro Tv, că actualul ei partener este un tată mai bun decât a fost fostul ei soţ.

‘Este un privilegiu să fii o persoană cunoscută. E normal ca oamenii să știe totul despre tine. Acest om care este lângă mine de patru ani este un tată mai bun decât a fost vreodată fostul meu soț (n.red. – Mihai Albu).

După toate aceste declaraţii usturătoare, Mihai Albu a venit şi câteva precizări pentru mama fiicei lui, Iulia Albu.

‘Afirmațiile și luările de poziție ale Iuliei Albu nu mă mai surprind de multă vreme. Vă mărturisesc sincer că, personal, nu pot decât să o compătimesc. Daca aș fi avut vreo intenție de a face public demersul meu inițiat în fața autorităților protecției copilului și, mai mult, dacă aș fi vrut să vorbesc despre reala mea îngrijorare cu privire la modul în care este tratată fiica mea chiar de mama ei, aș fi făcut-o de la mijlocul lunii octombrie, când am depus prin avocatul meu, Oana Anghel, sesizarea oficială în fața acestor autorități.

Faptul că Iulia Albu a ieșit în presa cu aceste afirmații lipsite de fundament arată încă o dată lipsa ei evidentă de caracter și, mai ales, faptul că se teme de ceea ce urmează. Orice alte informatii legate de ancheta aflată în desfășurare le puteți lua de la avocatul meu. Telefonul avocatei mele îl aveți în solicitarea transmisă redacției, puteți oricând lua legătura cu dânsa pentru orice altă informație’, a declarat designerul de încălţăminte pentru Ciao.ro.

citește și...