Iulia Albu, atac dur la adresa fostului soţ! Ce a putut să spună despre Mihai Albu, în direct, la tv

12.11.2019, 17:44

Iulia Albu şi Mihai Albu nu au îngropat securea războiului nici acum, deşi au divorţat în 2013. Cu toate că au o fetiţă împreună, cei doi continuă să îşi arunce săgeţi otrăvitoare.

Iulia Albu, atac dur la adresa fostului soţ! Ce a putut să spună despre Mihai Albu, în direct, la tv

“Cu fosta soţie nu am nici un fel de relaţie, nici măcar amiabilă. Fetiţa nu o iau de la ea, ci de la bonă. Este bine să ne evităm cât mai mult, ce treabă mai avem noi doi, în afară de copil? Sunt bine, este o perioadă bună. Am o relaţie firească cu fetiţa mea. Creşte sub ochii mei!”, declara Mihai Albu.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Iulia Albu nu s-a abţinut şi a aruncat cuvinte dure la adresa fostului ei partener.

Dacă despre iubitul ei Mike a vorbit în termeni laudativi, pe Mihai Albu l-a atacat fără menajamente.

‘Este un privilegiu să fii o persoană cunoscută. E normal ca oamenii să știe totul despre tine. Acest om care este lângă mine de patru ani este un tată mai bun decât a fost vreodată fostul meu soț (n.red. – Mihai Albu).

Cu siguranță, Mihai Albu a dat aceastăî știre. Ne-am mai certat (n.red. – Mike), fiindcă suntem oameni, dar ne certăm pe lucruri mici, suntem niște oameni absolut normali. Sunt bine, iubitul meu este bine’, a spus Iulia Albu în timpul emisiunii.