Răzvan Simion, mărturisiri despre femeile din viața lui: „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu”

03.12.2021, 19:22

Răzvan Simion a vorbit despre viața personală după un divorț și o relație cu artista Lidia Buble. Prezentatorul TV a vorbit despre iubirea matură pe care o simte în prezent. Vedeta spune că a evoluat din punct de vedere spiritual, iar relația cu iubita lui evoluează.

Într-un podcast al lui Dămian Drăghici, prezentatorul a vorbit despre lecțiile din trecut, dar și despre viitor.

Prezentatorul TV spune că nu uită să fie recunoscător trecutului.

Răzvan Simion: „Sunt recunoscător tuturor femeilor care au trecut prin viața mea”

„Iubirea este una mult mai matură, nu neapărat despre fluturi în stomac (…) , ci iubești mai așezat, mai intens.

Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs”, a spus el în podcastul lui Damian Drăghici.

Răzvan Simion își dorește să evolueze alături de iubita lui, Daliana Răducan, și spune că a găsit complementaritate în relație. Mai mult, prezentatorul nu exclude nici varianta de a deveni din nou tată.

Răzvan Simion își dorește să fie tată

„Ce treabă am eu cu strada? Ce trăiesc eu cu lumea ai tu piesă, nu? Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Răzvan Simion a divorțat de soția sa în anul 2015, apoi a avut o relație cu Lidia Buble, care s-a încheiat în urmă cu mai bine de un an.

citește și...