Răzvan Simion: ”De pe la 35 de ani am făcut toate crizele de 40”

03.08.2020, 15:10
Răzvan Simion: ”De pe la 35 de ani am făcut toate crizele de 40”
Răzvan Simion: ”De pe la 35 de ani am făcut toate crizele de 40”

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion se pregătește să-și aniverseze ziua de naștere. Acesta va împlinit 40 de ani în data de 8 august.

La emisiunea matinală pe care o moderează împreună cu Dani Oțil la Antena 1, Răzvan Simion a vorbit despre faptul că se apropie ziua lui de naștere și că va trece pragul celor 40 de ani.

”E ultima mea săptămână…”, a început să spună Răzvan Simion, după care a continuat:

”Ultima săptămână de 39, sâmbătă fac 40”.

Mai în glumă, mai în serios, Răzvan Simion a afirmat că a făcut toate crizxele de 40 de ani încă de când avea 35.

”De pe la 35 de ani am făcut toate crizele de 40, după cum s-a putut vedea de-a lungul timpului, atât în ziare, cât și pe internet”, a declarat prezentatorul de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Religia, unul dintre motivele care au dus la separarea de Lidia Buble

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana, din mariajul lor rezultând doi copii, Ianca și Tudor. Ulterior, Răzvan Simion a format un cuplu cu cântăreața Lidia Buble, de care s-a separat anul acesta.

Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală, iar tatăl ei este pastor. Se pare că unul dintre motivele care ar fi dus la separarea artistei de prezentatorul de televiziune Răzvan Simion ar fi fos religia acesteia.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor-ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au dezvăluit surse in anturajul Lidiei Buble

citește și...