Răzvan Simion, atacuri subtile la adresa Lidiei Buble! Ce a spus despre ea, în direct, la tv

16.06.2021, 11:45
Răzvan Simion, atacuri subtile la adresa Lidiei Buble! Ce a spus despre ea, în direct, la tv
Răzvan Simion, atacuri subtile la adresa Lidiei Buble! Ce a spus despre ea, în direct, la tv

Miercuri dimineață, 16 iunie, Răzvan Simion a adus-o din nou în discuție pe fosta lui iubită, Lidia Buble, în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

Deși s-au despărțit în urmă cu un an, se pare că prezentatorul tv încă își mai amintește de momentele petrecute cu solista.

Răzvan Simion, cu gândul tot la Lidia Buble?

La ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ a fost prezentat un material despre problemele care pot apărea în cuplu pe tema alegerii destinației de vacanță.

Răzvan Simion nu s-a putut abține și a lăsat să se înțeleagă că el și Lidia Buble aveau anumite discuții pe această temă.

”Eu de un an si ceva nu am probleme de genul asta un an si ceva, de genul unde să merg in vacanță”, a spus Răzvan Simion.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după 5 ani

Pe rețelele de socializare, în urmă cu un an, Răzvan Simion a scris un mesaj prin care anunța despărțirea de Lidia Buble.

‘O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine’, scria prezentatorul de la Neatza.

citește și...