Răzvan Simion are o nouă relație după despărțirea de Lidia Buble! Cine este femeia care l-a cucerit

02.09.2020, 12:22
Răzvan Simion are o nouă relație după despărțirea de Lidia Buble! Cine este femeia care l-a cucerit

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit în urmă cu câteva luni, după cinci ani de relație. La vremea respectivă, prezentatorul de la Antena 1 a fost cel care a anunțat despărțirea de artistă și a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Apropiații lui au susținut că acesta a suferit enorm în urma separării.

‘Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel’, a fost anunțul moderatorului tv.

Răzvan Simion are o nouă iubită?

Iată, însă, că la mai bine de 3 luni de la separare, Răzvan Simion se pare că și-a revenit după ce a pus punct relației cu Lidia Buble, iar acum este fericit din nou.

Potrivit Libertatea, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost surprins în compania unei brunete. Cei doi au petrecut un weekend de vis în Turcia, la Istanbul. Răzvan Simion și femeia misterioasă au fost fotografiați pe terasa unui hotel de cinci stele din Turcia, iar fostul iubit al Lidiei Buble părea că se simte foarte bine alături de brunetă.

Ce spune Lidia Buble despre separarea de Răzvan Simion

În timpul relației cu Lidia Buble, Răzvan Simion nu i-a cunoscut niciodată pe părinții solistei. Mama și tatăl solistei nu au vrut să îl cunoască pe Răzvan. Tatăl Lidiei Buble nu a dorit să le dea binecuvântarea celor doi îndrăgostiți.

Lidia Buble a oferit un interviu pentru revista VIVA!, în care a abordat cel mai complicat subiect pentru ea. Cântăreața a explicat cum a reușit să treacă despre despărțirea de matinalul de la Antena 1 și de ce schimbări a avut parte pe plan profesional. Din păcate, pandemia de coronavirus i-a dat peste cap planurile făcute pentru acest an.

‘Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal…Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat’, a explicat Lidia Buble, într-un interviu pentru VIVA!

citește și...