Răzvan Simion, amorezat până peste cap de noua iubită! Prezentatorul tv face orice pentru brunetă

09.01.2021, 16:25
Răzvan Simion, amorezat până peste cap de noua iubită! Prezentatorul tv face orice pentru brunetă
Răzvan Simion, amorezat până peste cap de noua iubită! Prezentatorul tv face orice pentru brunetă

Răzvan Simion a trecut rapid peste relația eșuată cu Lidia Buble. Prezentatorul tv are o nouă relație și este mai îndrăgostit ca niciodată!

Răzvan Simion și Lidia Buble și-au spus adio în urmă cu mai bine de șase luni. Deși solista nu și-a făcut nicio relație până la momentul actual, fostul ei partener nu a putut să stea singur.

Matinalul de la ‘Neatza’ a fost surprins iar în compania noii sale iubite, conform Spynews.

Răzvan Simion este de nedespărțit de noua iubită

Cei doi amorezi au mers la un restaurant din Capitală, iar Răzvan Simion a fost extrem de atent la nevoile femeii. În plus, el părea fericit în compania noii sale partenere.

Răzvan Simion a mai fost fotografiat la sfârșitul verii lui 2020, pe terasa Hotelului Swissotel, din Istanbul, alături de aceeași femeie, scria Libertatea la acea vreme.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după cinci ani de iubire! Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar cel care a anunțat separarea a fost chiar prezentatorul de la Neatza. Se pare că blondina nu ar fi fost fidelă în relația cu Răzvan Simion.

Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion?

Conform Cancan.ro, Lidia Buble și fratele Elenei Gheorghe, Costin, ar fi avut o scurtă relație în 2019, în timp ce solista era împreună cu Răzvan Simion.

Costin Gheorghe a divorţat în urmă cu mai bine de doi ani şi jumătate de fosta lui soţie, Adriana. Deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema.

‘Vreau să-i mulţumesc fostei mele soţii cu care am o relaţie foarte frumoasă de dragul Emei. Adriana îi oferă o educaţie foarte bună şi timp de cinci luni de zile cât am fost eu la Exatlon a avut grijă de ea, i-a vorbit laudativ despre mine şi asta m-a bucurat foarte mult. Căsnicia mea nu a mai funcţionat, nu am mai fost compatibili, dar chiar dacă nu am reuşit în calitate de soţi, vom reuşi cu siguranţă în calitate de părinţi să facem ce e mai bine pentru copilul nostru’, declara Costin Gheorghe, fost concurent la Exatlon, pentru kanald.ro.

citește și...