Răzvan Simion a rupt tăcerea despre divorțul de mama copiilor săi. ‘La mine cel mai complicat a fost să…’

17.06.2021, 15:33
Răzvan Simion a rupt tăcerea despre divorțul de mama copiilor săi. 'La mine cel mai complicat a fost să...'
Răzvan Simion a rupt tăcerea despre divorțul de mama copiilor săi. 'La mine cel mai complicat a fost să...'

Răzvan Simion a divorțat de mama copiilor săi, Diana, în urmă cu șase ani. Recent, prezentatorul de la Neatza a „dezgropat” amintirile legate de divorțul său. 

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Răzvan Simion a explicat cu ce probleme s-a confruntat după ce el și Diana s-au despărțit.

El și mama copiilor săi au fost împreună timp de 15 ani, până când Răzvan Simion s-a îndrăgostit de Lidia Buble. Timp de un an, solista și Răzvan Simion s-au întâlnit pe ascuns.

Răzvan Simion a readus-o în discuție pe fosta soție

Acum, la aproape șase ani, Răzvan Simion a adus din nou discuția despre fosta soție. Joi dimineață, 16 iunie, într-o discuție cu actrița Ioana Ginghină, în platoul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, prezentatorul tv a vorbit deschis despre problemele din trecut.

‘Am trecut printr-o poveste de viață. Am un secret pe care il tot spun: eu, desi am aproape 44 de ani, intotdeauna mi-am dorit sa fiu ceva cand o sa fiu mare. Eu ma uit la J Lo si vreau sa fiu ca ea, mereu imi gasesc niste obiective. Am reusit sa trec peste trauma cu ajutor de la psiholog, a fost cadoul meu de ziua mea, sedinte la psiholog. Ti se zguduie lumea, efectiv, ca femeie te gandesti daca te descurci cu copilul și altele. Nu știu la bărbați cum e, dar ca femeie, asta am simtit’, a spus Ioana Ginghină.

‘Și pentru barbati e la fel, si eu m-am confruntat cu asta. La mine cel mai complicat a fost sa ii explic fetitei ce se întâmplă’, a completat și Răzvan Simion.

citește și...