Răzvan Simion a împlinit 40 de ani. Surpriza de care a avut parte din partea Lidiei Buble

11.08.2020, 09:43
Răzvan Simion a împlinit 40 de ani. Surpriza de care a avut parte din partea Lidiei Buble
Răzvan Simion a împlinit 40 de ani. Surpriza de care a avut parte din partea Lidiei Buble

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion și-a aniversat ziua de naștere în urmă cu câteva zile,. Acesta a avut parte de o surpriză din partea fostei sale iubite, cântăreața Lidia Buble.


În data de 8 august 2020, Răzvan Simion, co-perezentatorul matinalului de la Antena 1, a împliniut 40 de ani. Fosta sa iubită, solista Lidia Buble, nu a uitat de ziua de naștere a acestuia și i-a transmis un mesaj în mediul online, semn că relația dintre ei este una bună, chiar dacă au ajuns la separare.

Lidia Buble a postat pe Instagram o imagine cu Răzvan Simion, însoțită de mesajul ”La mulți ani binecuvântați!”, notează revista Viva.

Religia, unul dintre motivele care au dus la separarea de Lidia Buble

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana, din mariajul lor rezultând doi copii, Ianca și Tudor. Ulterior, Răzvan Simion a format un cuplu cu cântăreața Lidia Buble, de care s-a separat anul acesta.

Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală, iar tatăl ei este pastor. Se pare că unul dintre motivele care ar fi dus la separarea artistei de prezentatorul de televiziune Răzvan Simion ar fi fos religia acesteia.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri.

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor-ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au dezvăluit surse in anturajul Lidiei Buble

citește și...