Răzvan Popescu a pierdut lupta cu dieta. Cum arată celebrul DJ după ce a slăbit 50 kg

14.01.2022, 16:35

Răzvan Popescu a reușit să slăbească 50 de kilograme. Însă, recent, celebrul DJ a pierdut lupta cu kilogramele. DJ-ul a fost surprins într-o benzinărie din București, în timp ce își cumpără două ciocolate cu rom. “Nici eu nu ştiu ce s-a întâmplat. Kilogramele nu se pun toate deodată“, spunea Răzvan.

Potrivit click.ro, Răzvan Popescu pare să aibă din nou probleme cu greutatea. DJ-ul a fost surprins într-o benzinărie din București, în timp ce își cumpără două ciocolate cu rom și două sticle de apă.

Potrivit imaginilor publicate de Click.ro, Răzvan Popescu a pus la loc kilograme bune, după ce, cu un efort supraomenesc, reușise să dea jos 50 de kilograme.

Se pare că DJ-ul a pierdut lupta cu kilogramele

“Nici eu nu ştiu ce s-a întâmplat. Kilogramele nu se pun toate deodată. Anul ăsta 2 kg, anul următor 3 şi într-o zi te trezeşti că nu mai încapi în nici o haină”, spunea Răzvan Popescu.

Răzvan Popescu, cunoscut de la radio ZU, a uimit pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 50 de kilograme într-un an.

Dieta care l-a ajutat pe Răzvan Popescu să slăbească

Răzvan Popescu a vorbit despre dieta lui și despre kilogramele în plus într-un interviu pentru click.ro.

„Cu slăbitul e ca şi cu lăsatul de fumat, se produce într-o zi un declin şi spui stop. Kilogramele sunt cel mai parşiv lucru din lumea asta, se lipesc de tine extrem de uşor şi într-un mod foarte plăcut, iar într-o zi îţi dai seama că ai depăşit cu mult normalul, doar că este prea târziu. Pentru că vă simţiţi foarte bine împreună şi ele se lasă foarte greu convinse să te părăsească. Viaţa noastră e construită în jurul mâncării, multă mâncare în orice împrejurare, iar dacă eşti pofticios sau gurmand eşti gazda perfectă pentru multe kilograme în plus”, a declarat Răzvan Popescu.

Întrebat care este secretul dietei pe care a ținut-o, el a explicat:

„Nu e nici un secret, trebuie să găseşti dieta care se potriveşte cel mai bine cu stilul tău de viaţă. La mine a funcţionat programul Toman Diet, o dietă proteică pe care am respectat-o cu sfinţenie. Indiferent de dietă, există câteva alimente pe care oricine vrea să slăbească trebuie să le uite: orice conţine făină albă, orice conţine zahăr şi prăjelile. Dacă reuşeşti să te împrieteneşti şi cu sportul, succesul e garantat”.

Dieta presupune 3 mese principale şi două gustări pe zi, la ore cât mai fixe. “Pentru a declanşa procesul de ardere a grăsimii şi pentru a învăţa metabolismul să lucreze în favoarea mea, au fost eliminaţi carbohidraţii, dulciurile, produsele de patiserie, produsele procesate, alcoolul, sucurile. Întreaga dietă s-a axat pe legume, proteine animale sau vegetale, fructe (introduse treptat) şi carbohidraţi buni (introduşi în ultima etapă a dietei)”, ne spunea Răzvan.

 

 

citește și...