De ce nu-și mai vorbesc Flick și Răzvan Popescu. Motivul este unul incredibil! ‘S-a schimbat după ce s-a căsătorit’

23.12.2020, 12:28
De ce nu-și mai vorbesc Flick și Răzvan Popescu. Motivul este unul incredibil! 'S-a schimbat după ce s-a căsătorit'
De ce nu-și mai vorbesc Flick și Răzvan Popescu. Motivul este unul incredibil! 'S-a schimbat după ce s-a căsătorit'

Sfârșitul de an aduce un ‘divorț-bombă’ în lumea radioului! Flick și Andrei Popescu, unul dintre cele mai apreciate cupluri care au făcut senzație la radio, au încetat colaborarea. 

Conform Cancan.ro, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar motivul principal al despărțirii ar fi chiar soția lui Flick, domnul Rimă.

Totul ar fi început de la niște momente tensionate între cei doi prezentatori de la Radio ZU. În plus, Flick, pe numele său adevărat Flicea Sebastian Andrei, ar fi refuzat anul acesta să participe la campania organizată la final de an.

Flick nu mai are voie de la soție să vorbească cu Răzvan Popescu?

Potrivit apropiaților, acesta și-a dat demisia deja de la postul de radio. Momentele tensionate ar fi pornit de la soția lui Flick, Denisa Hodișan. Miss Planet 2019 i-ar fi interzis după căsătorie lui Flick să mai fie prieten cu Răzvan Popescu, mai scrie Cancan.

‘S-a terminat cu Flick și Popescu la radio! Flick și-a dat demisia, după ce soția nu l-ar fi lăsat să mai lipsească de acasă. Tot din cauza ei se pare că nu a participat anul acesta la «Orașul Faptelor Bune». Flick s-a schimbat total după ce s-a căsătorit’, au mărturisit surse din preajma lui Flick.

Flick s-a căsătorit în vara acestui an

Flick și aleasa inimii sale, modelul Denisa Hodișan, s-au căsătorit în mare secret, pe o insulă din Grecia. Nași le-au fost Daniel Buzdugan și soția lui, Monica.

Flick și Denisa Hodișan au decis să își unească destinele fără să anunțe pe nimeni. Cei doi au dezvăluit că au devenit soț și soție abia după ce totul a fost deja înfăptuit.

„Știu că sună pompos când spui “nuntă în secret”, dar nu ne-am dorit neapărat să fie un secret la modul la care să nu știe nimeni și să fie o chestie wow. Pur și simplu am decis să facem lucrul acesta și am decis că e un lucru pe care îl împărtășim și îl trăim noi de ceva vreme și am vrut să-l facem noi doi”, a explicat Flick.

Cum s-au cunoscut Flick și Denisa Hodișan

Flick și Denisa Hodișan s-au cuplat în urmă cu mai bine de șapte luni. Prima dată au ținut relația la distanță, Denisa fiind originară din Oradea, iar omul de radio din București.

‘Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea’, a povestit Flick în cadrul emisiunii “XNS”.

citește și...