Răzvan Fodor, surprins de mesajul pe care soția lui i l-a transmis de la ‘Asia Express’. Irina și-a uimit partenerul

14.06.2021, 10:21
Răzvan Fodor, surprins de mesajul pe care soția lui i l-a transmis de la 'Asia Express'. Irina și-a uimit partenerul
Răzvan Fodor, surprins de mesajul pe care soția lui i l-a transmis de la 'Asia Express'. Irina și-a uimit partenerul

În prezent, soția lui Răzvan Fodor, Irina, se află în Turcia pentru filmările ‘Asia Express’. Pentru că este departe de casă, Irina Fodor i-a transmis un mesaj uluitor partenerului său. 

Irina Fodor a fost aleasă să o înlocuiască pe Gina Pistol la Chefi la Cuțite și Asia Express. De aproape două săptămâni, vedeta a plecat în Turcia la filmări pentru cel mai nou sezon ‘Asia Express’.

Recent, Răzvan Fodor a primit un mesaj din partea soției lui și a avut parte de o surpriză… incredibilă.

Răzvan Fodor îi duce dorul soției sale

Se pare că Irina Fodor este fascinată de Turcia, motiv pentru care și-ar dori să nu mai revină în România. Bineînțeles, în glumă!

”Dragă Fodor, eu rămân aici! M-au vândut colegii noștri pe măgarul ăsta și pe cămilele din spate! O să am o viață nemaipomenită! Te pup”, i-a spus Irina Fodor soțului său.

În schimb, Răzvan și-a filmat fiica în timp ce îi transmitea un mesaj mamei sale.

„Ai și tu mamă niște glume! După ce că tăticul ăsta este vai de capul lui…”, i-a transmis Diana mamei sale.

Irina Fodor, bucuroasă să prezinte Asia Express

Irina Fodor este mai încântată ca niciodată pentru rolul pe care îl are în calitate de prezentatoare Asia Express.

”Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile.

Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soțși de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.”, a spus vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

citește și...