Răzvan Fodor și Sorin Bontea, adevărul despre ce se întâmplă în spatele camerelor la ‘Asia Express’

03.05.2020, 11:54
Răzvan Fodor și Sorin Bontea, adevărul despre ce se întâmplă în spatele camerelor la 'Asia Express'
Răzvan Fodor și Sorin Bontea, adevărul despre ce se întâmplă în spatele camerelor la 'Asia Express'

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători ‘Asia Express’, sezonul 3! Cei doi au reușit să pună mâna pe cei 30.000 de euro puși în joc.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, adevărul despre ce se întâmplă în spatele camerelor la ‘Asia Express’

La mai bine de două săptămâni de la terminarea show-ului de la Antena 1, echipa câștigătoare a povestit ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. În plus, ei au explicat și ce nu se va da niciodată la tv din cele aproximativ 3000 de ore de filmare.

Într-un interviu pentru Adevărul, Răzvan Fodor și Sorin Bontea și-au deschis sufletul și au povestit cum este viața în culisele emisiunii ‘Asia Express’.

‘Într-adevăr, sunt sute de oameni care lucrează ca aventura asta să iasă la linie, aşa. Imaginaţi-vă că dacă probele nu ar fi gândite impecabil, dacă un detaliu ar fi omis, poţi da peste cap întreaga competiţie, aşa că este obligatoriu să existe o coordonare perfectă. Nimeni nu vine în vacanţă acolo, toţi sunt pe fugă continuu: echipa de producători, Gina, co-prezentatorii, cameramanii, reporterii, asistenţii. E o cursă şi pentru ei din punctul A în punctul B, în punctul C.

Se dă Rec la 7 dimineaţa cel mai târziu şi se stinge camera după ce ne găsim noi cazări şi facem interviurile despre ziua care a trecut. Nimeni din echipă nu «fură» mai mult de 5-6 ore de somn noaptea, de cazat, se cazează tot prin zonele unde suntem şi noi, adică nu găsesc chiar cele mai elegante hoteluri, ci tot condiţii mai modeste, iar de mâncat… mănâncă şi ei când apucă.’, a declarat Răzvan Fodor, pentru sursa citată mai sus.

‘Ce vă pot spune e că cei din spatele camerelor sunt şi în cursă, la fel ca noi. Operatorul şi reporterul aleargă cot la cot cu noi. Seara, după ce găseam cazare şi făceam interviul de la finalul zilei, plecau şi ei să caute cazare. Da, aveau bani de hotel, dar niciodată nu ştiau unde vor dormi, pentru că depindeau de locul unde găseam noi o casă. Dimineaţa trebuiau să fie la noi înainte ca noi să ne trezim, ca să filmeze şi partea asta. Tot restul echipei a fost mereu pe drum, pe durata întregii curse.’, a spus și Sorin Bontea.

citește și...