Cum a ajuns Răzvan Fodor să participe la ”Asia Express”. ”Am simțit că e un moment prielnic să mă distanțez”

23.03.2020, 13:09
Cum a ajuns Răzvan Fodor să participe la ”Asia Express”. ”Am simțit că e un moment prielnic să mă distanțez”
Cum a ajuns Răzvan Fodor să participe la ”Asia Express”. ”Am simțit că e un moment prielnic să mă distanțez”

Răzvan Fodor a dezvăluit cum a ajuns să participe la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1, acolo unde face echipă cu chef Sorin Bontea, cu care este și foarte bun prieten.

Răzvan Fodor este unul dintre starurile din showbizul autohton care paticipă în acest sezon la emisiunea ”Asia Express”. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, Răzvan Fodor a explicat că a fost curtat de producători, însă nu a putut accepta din cauză că era implicat în alte proiecte la un post de televiziune rival. Însă, în momentul în care acesta nu a mai prezentat show-ul ”MasterChef”, de la Pro TV, a ales să participe la ”Asia Express”.

”Ei m-au curtat încă de la sezonul 2 Asia Express. Eu eram oarecum prins sau eu credeam că sunt prins la ProTV, aşteptam să înceapă un nou proiect MasterChef acolo. Întâmplarea a făcut că a început acel proiect, dar nu s-a făcut cu mine pentru că acel proiect MasterChef nu a mai fost cu prezentator. Deci am simţit că e un moment prielnic să mă distanţez.

Şi m-am interesat dacă această călătorie în zona Asiei este cât de cât safe vizavi de problemele mele de sănătate, pentru că eu sunt astmatic, nu pot să intru într-o zonă cu polen, cu praf. Am zis că dacă există riscul să intru în şoc anafilactic şi e cineva care ar putea ajunge în jumătate de oră la mine e OK. Mi-au garantat treaba asta. Mi-am şi făcut patru vaccinuri, o altă chestie care m-a liniştit. Şi am zis hai s-o facem!”, a declarat Răzvan Fodor pentru sursa citată.

El a vorbit și despre echipa pe care a făcut-o cu chef Sorin Bontea.

”Ei m-au întrebat cu cine aş vrea. Am zis că nu ştiu. Am nişte variante, dar voi hotărâţi. Au stat şi ei şi s-au gândit şi mi-au zis: „Uite, noi îl curtăm şi pe Bontea. Nu ai vrea să mergi cu el?“. Doamne fereşte, cum să nu vreau să merg cu el?! Mi s-a părut genială ideea”, a mai spus Răzvan Fodor.

Ce nu se vede la TV la ”Asia Express”


În același interviu, Răzvan Fodor a explicat cum stau lucrurile la ”Asia Express” față de ceea ce se vede de fapt la TV.

”La primul episod, m-a obosit foarte tare pentru că mi-am adus aminte de chinuiala pe care am avut-o în prima etapă. Am plecat în octombrie, era deja frig aici, ploua şi am ajuns direct în acele 40 de grade, cu 90% umiditate şi cu o raniţă de 20 de kile în spate. Până şi-a dat corpul seama că nu glumeşti a fost o perioadă foarte nasoală. Acum, privind la TV, îmi pare rău că nu intră tot.

Îţi dai seama că se filmează de la ora 5 jumate dimineaţa până la 6 seara, deci sunt aproape 13 ore de material de la fiecare echipă ori nouă echipe, fă un calcul. Imaginează-ţi că toată treaba asta se montează într-un episod de două ore şi jumătate. Adică nu vezi tot. Şi mor de supărare că nu poate să vadă lumea tot. Toată suferinţa aia şi toate încercările. Ei îţi arată că ai încercat să prinzi prima, a doua, a patra maşină pe care ai reuşit s-o iei. Dar au fost cazuri când am oprit şi 20 de maşini şi nu ne-a luat nimeni”, a mai povestit Răzvan Fodor.

citește și...