Răzvan Fodor dezvăluie secretele unei relații fericite. ”Și incitatul, bă. S-o inciți, să fie dorința aia”

22.11.2022, 16:21
Răzvan Fodor dezvăluie secretele unei relații fericite. ”Și incitatul, bă. S-o inciți, să fie dorința aia”
Răzvan Fodor dezvăluie secretele unei relații fericite

Răzvan Fodor și Irina Forod au fost invitați la un podcast, unde au explicat  care sunt, după părerea lor, secretele unei relații fericite. Cei doi sunt împreună de mulți ani și au un copil. ”Treaba aia cu iubitul zis în fiecare zi și dovedit. (…) Și incitatul, bă. S-o inciți, să fie dorința aia…”, a declarat Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Cei doi au fost invitați în primul episod al podcastului realizat de Elwra și Mihai Petre – „Eu la puterea tu”, în cadrul căruia au spus care sunt, după părerea lor, secretele unei relații de cuplu reușite.

Răzvan Fodor dezvăluie secretele unei relații fericite. ”Nu poți să fii alpinist și ea e acasă domestică”

„Umor, umor care e și din partea ei și din partea lui. Nu puteți să fiți ciufuți în casă, nu puteți să fiți ciufuți cu voi. Nu aveți voie să fiți ciufuți. Nu există așa ceva, sau, dacă unul este ciufut, celălalt trebuie să fie neapărat haios, să-l scoată pe celălalt din stare. Doi. Vacanțe, musai! Nu contează unde. La bunici, e vacanță! Ai bani de alte țări, du-te! Faceți vacanțe împreună, vacanțe cu copilul, însă musai o vacanță pe an în care mergi doar tu cu ea. A treia! Pasiuni comune sau tangențiale. Nu se poate eu să vreau pe munte și tu vrei la mare. Nu se pupă lucrurile astea. Nu poți să fii alpinist și ea e acasă domestică. Treaba aia cu iubitul zis în fiecare zi și dovedit. (…) Și incitatul, bă. S-o inciți, să fie dorința aia… Că după aia tu vrei french kiss și ea îți dă doar pupic și primești niște french fries, asta e altă treabă”, a declarat Răzvan Fodor, potrivit click.ro.


Irina Fodor a completat: ”Să-ți comunici sentimentele ca celuilalt să-i aduci aminte în fiecare zi că nu s-a schimbat nimic, dar și comunicare despre lucruri simple, obișnuite, unde orice poate fi negociat, desfăcut în patru…”.

 

citește și...