Răzvan Fodor: ”Am învățat că am pierdut foarte mult timp prin viața care mi-a fost dată”

25.08.2020, 13:35
Răzvan Fodor: ”Am învățat că am pierdut foarte mult timp prin viața care mi-a fost dată”
Răzvan Fodor: ”Am învățat că am pierdut foarte mult timp prin viața care mi-a fost dată”

Răzvan Fodor a făcut confesiuni de suflet. Acesta a mărturisit ce lucruri importante a învățat de la fiica sa.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Cei doi au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți.

Răzvan Fodor și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Unica.

Artistul a vorbit despre fiica sa, Diana, de la care spune că a învățat foarte multe lucruri.

„De la copilul meu am învățat că am pierdut foarte mult timp prin viața care mi-a fost dată, deși am avut una foarte frumoasă! De când sunt părinte, totul e mult mai frumos și dacă cineva citește aceste rânduri, să mă creadă pe cuvânt”, a declarat Răzvan Fodor pentru sursa mai sus citată.

„Am mai învățat că sunt dator să îi construiesc copilului meu ce e mai bun, prin educație, prin tot ceea ce fac. Îmi doresc să pot să o conduc până în punctul în care, pusă în fața oricărei situații, ea să poată lua cea mai bună decizie și să știe să se descurce. Totodată comunicarea, simțul umorului, istețimea și decența sunt lucruri la care lucrez cu ea și îmi doresc să învețe să se iubească pe sine”, a adăugat acesta.

”Eu cred în dragoste la prima vedere”

În același interviu, Răzvan Fodor a vorbit și despre emisiunea ”Burlacul”, pe care o va prezenta la Antena 1.

„Și chimia și dragostea la prima vedere și munca fac parte din rețetă, dar pentru fiecare aceasta se mai modifică, se adaugă ingrediente. Eu cred în dragoste la prima vedere, dar, când ai cunoscut pe cineva și îți atrage atenția, abia de acolo începe munca! De a cunoaște mai bine persoane, de a te convinge că nu doar ți s-a părut, ci chiar este interesată”, a afirmat artistul.

„Eu am un tip de rețetă și a funcționat când m-am căsătorit, dar acum, în emisiune, trebuie să ardem multe etape pentru că avem doar o perioadă limitată pentru a-l ajuta pe Burlac să își găsească perechea. Dar suntem o echip mare și ne dorim mult ca el să își găsească partenera de viață pe care o caută”, a completat el.

citește și...