Răsturnare de situație în dosarul Margheritei din Clejani. Procurorii cer o pedeapsă mai dură pentru cântăreață

17.12.2021, 11:40

Margherita din Clejani urmează să fie judecată din nou în dosarul conducerii unui vehicul sub influenţa substanțelor interzise. Artista a provocat un accident în centrul Capitalei, anul trecut. Procurorii au decis să ceară o pedeapsă mai dură  pentru accidentul pe care l-a provocat în centrul Bucureștiului.

În mai 2020, Margherita de la Clejani, pe numele real Margareta Myriam Manole, a pierdut controlul volanului și a lovit o mașînă parcată pe prima bandă. La testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. Margherita a declarat, la vremea respectivă, că nu a consumat substanțe interzise.

Procurorii au reluat dosarul artistei și cer o pedeapsă mult mai mare, după ce magistrațîi de la Judecătoria Sectorului 4 au decis îi suspende artistei dreptul de a conduce pe o perioadă de un an de zile și să achite o amendă penală în valoare de nu mai puțîn de 16.000 de lei.

Procurorii cer o pedeapsa mai dură

Procurorii care se ocupă de cazul Margheritei au făcut apel și cer o pedeapsă mai dură. Aceștia considera că decizia judecătorilor, mai exact cu o amendă de 16.000 de lei și suspendarea permisului de concedere, este una blândă.

Primul termen al procesului a fost programat deja, la Curtea de Apel București, pentru 11 mai 2022.

A agresat fizic și două angajate ale unei agenții imobiliare

Fiica Clejanilor a făcut un scandal monstru la o agenție imobiliară din Capitală, la finalul lui septembrie 2020, și s-a ales cu dosar penal.

Tânăra a fost acuzată de două angajate ale unei agenții de imobiliare de pe Calea Victoriei că le-a bătut și le-a agresat verbal.

‘La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului’, a transmis Poliția Capitalei.

 

citește și...