Margherita de la Clejani, la un pas de închisoare. Artista a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor

05.11.2021, 15:56
Margherita de la Clejani, la un pas de închisoare. Artista a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor

Margherita de la Clejani a fost condamnată în dosarul conducerii unui vehicul sub influenţa substanțelor interzise. Artista a provocat un accident în centrul Capitalei, anul trecut. Judecătoria Sectorului 4 a decis să îi suspende dreptul de a conduce un an, plus o amendă de 16.000 de lei. În cazul în care artista nu va achita sancțiunea, riscă să fie reţinută 200 de zile la Penitenciarul de Femei Târgșor, potrivit cancan.ro.

În urmă cu două zile, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au decis îi suspende artistei dreptul de a conduce pe o perioadă de un an de zile. În plus, Margherita din Clejani trebuie să achite o amendă penală în valoare de nu mai puțin de 16.000 de lei.

”Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (fapta din 23.05.2020)”, potrivit deciziei Judecătoriei Sectorului 4.

Artista riscă să ajungă la închisoare

Sancțiunea se va transformă în 200 de zile de închisoare, dacă nu e achitată.

În mai 2020, Margherita de la Clejani, pe numele real Margareta Myriam Manole, a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină parcată pe prima bandă. La testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. Margherita a declarat, la vremea respectivă, că nu a consumat substanțe interzise.

”Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri. Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, declara Margherita.

A agresat fizic și două angajate ale unei agenții imobiliare

Fiica Clejanilor a făcut un scandal monstru la o agenție imobiliară din Capitală, la finalul lui septembrie 2020, și s-a ales cu dosar penal.

Tânăra a fost acuzată de două angajate ale unei agenții de imobiliare de pe Calea Victoriei că le-a bătut și le-a agresat verbal.

‘La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicata nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului’, a transmis Poliția Capitalei.

 

citește și...