Rareș Dragomir, detalii din căsnicia sa. ”Sunt extrem de pretențios în relație, cer foarte mult”

30.04.2021, 15:20
Rareș Dragomir, detalii din căsnicia sa. ”Sunt extrem de pretențios în relație, cer foarte mult”
Rareș Dragomir, detalii din căsnicia sa. ”Sunt extrem de pretențios în relație, cer foarte mult”

Rareș Dragomir a dat detalii din mariajul său cu prezentatoarea Simona Bălănescu.

Artistul Rareș Dragomir este căsătorit de aproape opt ani cu Simona Bălănescu. Cei doi au împreună o fetiță, Rebecca. Prezaentatoarea mai are un băiat, Marc, dintr-o relație anterioară.

Prezent în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Rareeș Dragomir a făcut declarații despre mariajul său.

Rareș Dragomir, detalii din căsnicia sa. ”A fost o sincopă la începutul anului trecut”

Rareș Dragomir a explicat cum a fost perioada de pandemie de coronavirus pentru el și partenera sa de viață.

„Pentru mine și Simona, pandemia a fost senzațională din punct de vedere al relației noastre de iubire. (…) A fost o sincopă la începutul anului trecut, în care artiștii, în special, au momente de slăbiciune, de frustrare, de emoție prea mare, uneori se simt neînțeleși. E știut faptul că e greu să conviețuiești lângă un artist, pentru că el are o viață de boem, are tot felul de căderi și la un moment dat se duce într-o realitate a lui, una frumoasă sau mai puțin frumoasă, pentru că genul ăsta de momente te inspiră”, a declarat Rareș Dragomir, potrivit spynews.ro.

„Sunt un tip extrem de alintat, extrem de pretențios în relație, cer foarte mult … nu știu dacă reușesc să ofer măcar jumătate din cât cer. (…) Am alunecat la un moment dat puțin din cauza unui program foarte încărcat. Sunt vremurile în care nu mai este familia tradițională așa cum o știm, stai toată ziua bot în bot, cu copiii, faci ce vrei, faci ce-ți place. Sunt lucruri pe care trebuie să le faci pentru a supraviețui”, a completat acesta.

citește și...