Ioana Filimon, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Am fost într-o relație cu un bărbat căsătorit”

01.10.2020, 09:12
Ioana Filimon, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Am fost într-o relație cu un bărbat căsătorit”
Ioana Filimon, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Am fost într-o relație cu un bărbat căsătorit”

Ioana Filimon a făcut dezvăluiri din viața sa sentimentală. Fosta Miss România a mărturisit că a avut o relație cu un bărbat însurat.

Ioana Filimon a dat detalii despre viața sa sentimentală la o emisiune de televiziune. printre altele, fosta Miss România a scos la iveală faptul că a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat căsătorit, însă a explicat că nu a știut că acesta era de fapt însurat.

„Am fost într-o relație cu un bărbat căsătorit, dar n-am știut”, a spus Ioana Filimon, citată de spynews.ro.

Vedeta a mai dezvăluit că cel mai mare compromis pe care l-a făcut a fost să renunțe la moddeling de dragul unui bărbat.

„Viața alături de un milionar sau un modest e aceași, eu tot geloasă sunt. (…) Cel mai mare compromis a fost să mă las de modeling pentru un bărbat”, a adăugat ea.

Ioana Filimon, agresată de un fost iubit

Ioana Filim,on a mărturisit că a fost agresată de unul dintre foștii ei parteneri.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal”, a explicat Ioana Filimon, conform sursei menționate.

Vedeta a mai spus că a fost înșelată și că bărbatul respectiv a pus-o într-o situație extrem de neplăcută, așezând-o la masă cu amanta lui.

„Pe lângă că mă înșela, m-a pus și cu acea femeie la masa. Eu nu știam”, a încheiat Ioana Filimon.

Ioana Filimon a fost Miss România 2016 și a participat la show-ul ”Ferma”

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune.

citește și...