Ramona Gabor: ”Visul meu este să devin bogată în iubire, pace, sănătate, succes și bani”

21.09.2020, 13:50
Ramona Gabor: ”Visul meu este să devin bogată în iubire, pace, sănătate, succes și bani”
Ramona Gabor: ”Visul meu este să devin bogată în iubire, pace, sănătate, succes și bani”

Ramona Gabor le-a făcut dezvăluiri celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.  Vedeta a explicat care este visul ei.

De ani de zile, Ramona Gabor este stabilită în Dubai, acolo unde și-a făcut o carieră ca model și ca femeie de afaceri. Sora mai mică a Ramonei Gabor este foarte fericită cu viața și cariera pe care le are și despre acest lucru le-a vorbit și celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Eu sunt fericită pentru că aleg să fiu fericită cu ce am și să am credință că mai multe bucurii vor veni pe parcurs, iar drumul spre succes este diferit pentru fiecare dintre noi. Dar cred că este important să fii determinat și să insiști să îți atingi idealul. Dar cel mai important este să fii cea mai bună versiune a ta.

Când mergi la muncă, indiferent cât de mică sau mare este afacerea ta, tu ar trebui să arăți același interes și să muncești la fel de mult. Visul meu este să devin bogată în iubire, pace, sănătate, succes și bani. Nu există limite pentru a realiza ceva”, a explicat Ramona Gabor, potrivit spynews.ro.

N -a avut relații amoroase mai lungi de trei ani

”N-am avut relații mai lungi de trei ani, iar acum sunt, din nou singură, nu pot vorbi din experiență, dar cred că iubirea te poate ține împreună. Și respectul, fără de care nu există relație sănătoasă…”, a declarat Ramona Gabor pentru okmagazine.ro.

Ramona Gabor a afirmat că până acum nu a întâlnit acel bărbat care să îi ofere sentimentul de siguranță și care să o determine să facă pasul cel mare.

”Cred că cel mai important e ca relația să fie bazată pe iubire, pentru că noi, oamenii, suntem ființe foarte complicate și ne e greu să ne acceptăm pe noi înșine, d-apoi să supraviețuim unei relații fără iubire. Copiii trebuie să aibă un exemplu puternic și cred că instituția căsătoriei își are rostul ei, însă nu cred în ea dacă nu ești convins că poți să fii lângă acea persoană pentru totdeauna.

Și când spun convins, mă refer la completare reciprocă, acceptarea defectelor. Eu admir cuplurile care reușesc să se suporte o viață întreagă. Eu nu am întâlnit până acum pe cineva care să îmi dea acest sentiment de siguranță, să fiu pregătită să fac pasul. Dar cred în iubire și în instituția căsătoriei”, a afirmat ea.

citește și...