Ramona Gabor, apariție de senzație la început de an 2021. Cum s-a afișat sora Monicăi Gabor

01.01.2021, 14:39
Ramona Gabor, apariție de senzație la început de an 2021. Cum s-a afișat sora Monicăi Gabor
Ramona Gabor, apariție de senzație la început de an 2021. Cum s-a afișat sora Monicăi Gabor

Ramona Gabor a avut o apariție de senzație. Vedeta a postat pe contul de socializare câteva imagini cu ea la început de an 2021.

De ani de zile, Ramona Gabor este stabilită în Dubai, acolo unde și-a făcut o carieră ca model și ca femeie de afaceri. Sora mai mică a Monicăi Gabora postat, pe pagina de socializare, câteva imagini cu ea la început de an 2021.

Îmbrăcată într-o rochie scurtă și mulată, de culoare neagră cu inserții argintii, vedeta arată mai bine ca niciodată și radiază de fericire. ”La mulți ani!… Să fim cu toții recunoscători pentru un nou început”, este mesajul transmis de Ramona Gabor în mediul online.

Ramona Gabor, dezvăluiri despre viața sa sentimentală

”N-am avut relații mai lungi de trei ani, iar acum sunt, din nou singură, nu pot vorbi din experiență, dar cred că iubirea te poate ține împreună. Și respectul, fără de care nu există relație sănătoasă…”, a declarat de curând Ramona Gabor, pentru okmagazine.ro.

Ramona Gabor a afirmat că până acum nu a întâlnit acel bărbat care să îi ofere sentimentul de siguranță și care să o determine să facă pasul cel mare.

”Cred că cel mai important e ca relația să fie bazată pe iubire, pentru că noi, oamenii, suntem ființe foarte complicate și ne e greu să ne acceptăm pe noi înșine, d-apoi să supraviețuim unei relații fără iubire. Copiii trebuie să aibă un exemplu puternic și cred că instituția căsătoriei își are rostul ei, însă nu cred în ea dacă nu ești convins că poți să fii lângă acea persoană pentru totdeauna. Și când spun convins, mă refer la completare reciprocă, acceptarea defectelor. Eu admir cuplurile care reușesc să se suporte o viață întreagă. Eu nu am întâlnit până acum pe cineva care să îmi dea acest sentiment de siguranță, să fiu pregătită să fac pasul. Dar cred în iubire și în instituția căsătoriei”, a menționat ea.

citește și...