Ramon Chicireanu a fost înmormântat! Ce dificultăți a întâmpinat familia fostului concurent de la Masterchef

04.04.2020, 16:14
Ramon Chicireanu a fost înmormântat! Ce dificultăți a întâmpinat familia fostului concurent de la Masterchef
Ramon Chicireanu a fost înmormântat! Ce dificultăți a întâmpinat familia fostului concurent de la Masterchef foto: facebook

Ramon Chicireanu, fostul concurent de la Masterchef care a pierdut lupta cu cancerul, a fost condus pe ultimul drum vineri, 3 aprilie, în România. Bărbatul a murit la doar 37 de ani, după ce fusese diagnosticat cu cancer limfatic.

Ramon Chicireanu a fost înmormântat! Ce dificultăți a întâmpinat familia fostului concurent de la Masterchef

Ramon Chicireanu se afla la tratament în Germania, acolo unde a și decedat. Din cauza pandemiei de coronavirus, familia acestuia a fost nevoită să aștepte mai mult de 3 săptămâni pentru ca trupul neînsuflețit să ajungă în țară.

Este foarte greu, autoritățile de acolo nu permit ca Ramon să fie transportat în România, nici cu mașina, nici cu avionul. COVID-19 s-a răspândit cu repeziciune și în Germania și s-au luat măsuri clare de izolare, mai ales pe parte medicală, în spitale. Totul este sigilat și soției lui Ramon nu i s-a dat niciun răspuns concret în privința repatrierii, declarau apropiații familiei lui Ramon Chicireanu, pentru Wowbiz.

Într-un final, trupul neînsuflețit al lui Ramon a ajuns în România și a fost înmormântat în cimitirul Sf. Petru şi Pavel din Iași. La funeralii nu au putut participa decât cel mult 8 persoane, conform măsurilor luate de autoritățile române pentru stoparea răspândirii coronavirusului.

‘Chicireanu Ramon -un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor – cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenă cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile Ramon a fost diagnosticat cu Cancer limfatic – o boală îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania -ţară unde a putut beneficia de un tratament corespunzător, a făcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare’, a fost mesajul transmis de un prieten al bărbatului.

citește și...