Raluka, la sala de fitness. Ce exerciții face vedeta pentru a se menține în formă

23.02.2022, 18:27

Raluka surprinde prin mișcările făcute la sala de fitness. Artista este adepta exercițiilor dure pentru a se menține în formă. Vedeta a fost surprinsă pe Instagram făcând exerciții nebune. Totul pentru a fi în formă și pentru a se pregăti de vara. 

Raluca Nistor și-a etalat corpul în nenumărate rânduri, arătând că este mândră de trupul ei. Raluka a pozat de multe ori ca un adevărat fotomodel în costume de baie sexy, având astfel ocazia să își arate trupul lucrat la sală.

Raluka este cunoscută ca fiind dependentă de sport. Vedeta încearcă să-l practice la aceeași intensitate. În trecut, solista a sărit cu parașuta, a făcut wakeboarding și aerobox, antrenamentul preferat al vedetelor de la Hollywood.

Vedeta, dependentă de adrenalină

 

„M-am apucat serios de sport în urmă cu patru-cinci ani. Practic aerobox de aproximativ doi ani, un fel de box cu umbra și este extrem de eficient. Nu crește masa musculară în partea de sus a trupului, dar lucrează toți mușchii și rezultatele se văd după un timp foarte scurt. Știu că este important să găsești o armonie în orice ai face, iar aeroboxul m-a ajutat să-mi mențin silueta și în același timă să simt că pot să las orice problemă sau grijă în sală. Totodată sunt o mare amatoare de sporturi extreme. Dacă mi-ar permite timpul, aș practica și încerca mult mai multe tipuri de sport extrem”., spunea artista in 2019.

Recent, vedeta a postat pe Instagram câteva videoclipuri în care arată că se antrenează intens la sala de sport.

“Lucrez fesieri destul de mult”

Cântăreața spunea, în trecut, că îi place să lucreze fesierii foarte mult.

“Lucrez fesieri destul de mult, îmi place de mine foarte mult de la talie în jos”, spunea mai demult Raluka într-un interviu.

Raluka este vegetariană de câțiva ani. Vedeta a luat decizia de a elimina carnea din alimentație după participarea la Asia Express. Raluka a fost concurentă în primul sezon al emisiunii, a făcut echipă cu Ana Baniciu și au și câștigat premiul cel mare.

 

citește și...